dinsdag 3 november 2015

Glazen waxinelichthouder

Waxinelichthouders koop je eenvoudig online bij bol. Vind waxinelichthouder glas op Marktplaats. Kerst Kerststuk met glazen waxinelichthouder - Kerststukje.

Waxinelichthouders of theelichtjes maken het huis gezellig. Hier vind je alle waxinelichthouders van vele shops. Met de glazen waxinelichthouder van HKliving haal je echt een sfeermaker in huis. Het mooi vormgegeven glas is zonder kaarsje ook gewoon een mooi .

Vergelijk Waxinelichthouders uit het ruime assortiment kaarsen vol. De glazen waxinelichthouder is ideaal te gebruiken voor binnen en buiten. Zet de houder op tafel of hang de kandelaar aan het plafond en zet er een . Decoreer je interieur met de glazen kandelaar van vtwonen.


Glazen waxinelichthouder met roze kantdesign van RICE. Glazen waxinelichthouder met mint kantdesign van RICE. Handgeblazen waxinelichthouder gemaakt van roze wolkenglas.


Geeft een gezellige sfeer met een brandend waxinelichtje.

De glazen houder voor de kaars bevindt zich in het midden van de glazen krul. De glazen waxinelichthouder heeft een doorsnede van centimeter. Milieuvriendelijk, goedkoper en zonder afval. Glazen waxinelichthouder in oud zilver of transparant.


Geeft een gezellige sfeer aan uw interieur. Gebruik ze ook eens als vaasjes voor uw korte bloemetjes. Deze leuke waxinelichthouder is gemaakt van handgeblazen grijs wolken glas en is van het merk Hk living.


Leuk te combineren met een waxinelichtje en . Handgeblazen waxinelichthouder gemaakt van wit wolkenglas. Zowel binnen als buiten is dit windlicht ideaal om een gezellige sfeer te creëren. Dit glazen windlicht laat geleidelijke stralen kaarslicht door.


Deze HK-living waxinelichthouder van grijs wolken glas geeft een prachtig lichtschijnsel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts