woensdag 11 november 2015

Chocoladefontein huren

Bedrijven en particulieren kunnen bij ons de chocoladefonteinen huren. Maten Chocoladefonteinen: Chocoladefontein cm hoog; Chocoladefontein cm .

Chocoladefontein huren De chocoladefonteinen van The Chocolate Fall zijn van het gerenommeerde Giles Posner, het merk onder de chocoladefonteinen in . Huur een chocolade fontein voor uw bruiloft, partij, bedrijfsfeest of andere gelegenheid en kies de lekkerste dippings toppings. Onze prachtige chocoladefonteinen kunt u huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of beursstand. Huur onze chocoladefontein met topkwaliteit chocolade.

Maar gesmolten chocolade die als lauwwarme lava in een continu proces naar beneden stroomt, is wel echt next level.

Geschikt voor of twee verschillende soorten chocola tegelijk. Een professionele chocoladefontein huren of kopen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en prijzen.


Deze Chocoladefontein heeft een capaciteit van ca. Bij de Jumbo zijn er speciale zakjes te krijgen . Voor het huren van de Chocolade Fontein en overige attracties in de Hoeksche Waard en Zuid-Hollan kijkt u eerst bij de attractieverhuurder van de regio . Chocolate Fountain, Chocoladefontein, chocoladefontein huren, draadloze chocoladefonteinen, feesten, bedrijfsfeesten, chocolade, huren, chocolate fountain, . Chocoladefontein, Maak van elk feestje een speciale party door deze chocoladefontein in te zetten. Geniet van een heerlijk laagje chocolade. U bevindt zich bij het voordeligste verhuurbedrijf in de regio.


Wij verhuren Chocoladefonteinen in diverse maten en verkopen de . Vergelijk een ruim assortiment van huishoudelijke apparatuur met de beste aanbiedingen Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch. Lekker dippen in een chocoladefontein, welk kind wil dat nou niet. Tip: huur twee fonteinen één voor witte chocola en één voor bruine chocola.


Partytent Huren, Mega Acties: Alles voor een scherpe prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts