vrijdag 6 november 2015

Airfryer philips xl

Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips, die u laat bakken met lucht, krijgen etenswaren een knapperig korstje maar blijven ze mals vanbinnen. In deze hetelucht friteuse bak je frites namelijk met slechts eetlepel .

Airfryer voor maximaal 10gram diepvriesfrites tegelijk. Geniet nu van knapperige, gezonde friet en snacks uit de Philips Airfryer XL. Zelfgemaakte verse friet wordt gemaakt met tot wel minder vet!

Het is inmiddels een fenomeen: de Airfryer van Philips. Hiermee frituur je niet in vet, maar in hete lucht: zo bak, braad en gril je met tot minder vet dan in . Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! De Philips Avance Airfryer XL (HD9240) is de populairste Airfryer van dit moment.


Deze hetelucht friteuse maakt gebruik van de unieke Rapid Air-technologie . Met de Philips Airfryer kun je frietjes en. Frituren in gebakken lucht doe je met de Airfryer! We testen de Philips AirFryer XL en geven gezond snacken een nieuwe definitie. Review van de Philips Airfryer Avance XL HD9240.


Bekijk de voor en nadelen van de Philips Airfryer XL. Groot was dus mijn vreugde toen mij werd gevraagd om de Philips Airfryer uit te proberen. Er werden mij immers 'heerlijke snacks en frietjes . Download hier gratis uw Philips HD92Airfryer XL handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts