maandag 16 november 2015

Restaurant zoetermeer dorpsstraat

Restaurants in Zoetermeer aan de Dorpsstraat. Menukaarten, foto's, beoordelingen, openingstijden en meer. Restaurants naar uw smaak in Zoetermeer .

Ontdek de beste restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Het sfeervolle restaurant en theater in Zoetermeer! Ontdek het restaurant van '18Eten Drinken'.


De beste restaurants in Zoetermeer, Nederland.

Lees TripAdvisor-reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Zoetermeer en zoek op prijs, locatie en . Heerlijk lunchen en dineren in MIJN - Restaurant. We heten u van harte welkom in ons sfeervol en gezellig restaurant. Alle Restaurants in Zoetermeer per keuken met recensies en beoordelingen van gasten, foto's,.


Steven en Tino zijn uitstekende gastheren met een passie voor heerlijk eten wat je dus ook in hun restaurant terug kan vinden. Italiaans restaurant in de Dorpsstraat van Zoetermeer op Ristorante Pizzaria Bella Torino. Selamat Datang is een Indonesisch specialiteitenrestaurant aan de Dorpsstraat 100-1in Zoetermeer. U bent van harte welkom in ons restaurant. Thai Thani is het eerste Thaise restaurant in Zoetermeer.


Bij Thai Thani kunt u de veelzijdige Thaise keuken ervaren, met traditionele Thaise gerechten die door . Grieks Specialiteiten Restaurant Parthenon te Zoetermeer. Lekker tapas eten in Zoetermeer doe je bij La Cubanita. Voor €1per persoon (op vrijdag en zaterdag €250) geniet je van de heerlijkste tapas! In een spouwmuur van een Italiaans restaurant in de Dorpsstraat te Zoetermeer is dinsdagavond brand ontstaan. Stadshart Zoetermeer biedt een ruime keuze aan diverse etens- en uitgaansgelegenheden.


Wij hebben jaar lang met hart en ziel en heel veel plezier de Dorpsstraat in vuur en vlam mogen zetten. Nu is het tijd om te genieten van de volgende fase in . Wat wij doen met veel passie: restaurant, catering, private dining,. Bel ons:(Ryan) Bezoek ons:Dorpsstraat 3 27AC Zoetermeer E-mail .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts