woensdag 18 februari 2015

Tekstborden toilet

Leuk tekstbord om in het toilet neer te zetten. Verkrijgbaar in twee formaten: x cm x cmOmdat de borden voor iedereen op verzoek worden . Tekstbord Thuis € 2Tekstbord Make t.

Een prachtig tekstbord voor de badkamer of de wc. Stel het tekstbord badkamer of toilet geheel naar uw wens samen. Superleuk tekstbord wandbord met regels voor het toilet.


Diverse kleurencombinaties en afmetingen verkrijgbaar.

Vandaag besteld is binnen uur verzonden. Tekstbord x60leverbaar in diverse kleurenook leverbaar als sticker. Mooi tekstbord in diverse kleuren verkrijgbaar.


Ook de kleuren van de tekst kunt u kiezen. De tekst kunnen we voor u naar wens aanpassen. Aan de achterzijde voorzien van een haak om hem gemakkelijk op te kunnen hangen.


Tekstbord 'toilet regels' afmetingen: x cm. Leuke tekstbord: Toilet Regels Voorbeeld bord kleur M1tekst mat wit Afmeting x cm BxH met gratis ophang systeem wordt los meegeleverd .

Zelfs op het toilet kunt u onze borden hangen. Diverse teksten en kleurcombinaties mogelijk. Tekstbord voor het kleinste kamertje met de tekst: WC Inclusief ophangkoord. Hippe tekstborden voor badkamer of toilet. Mix and match met de kleuren en stel zelf naar wens samen!


Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Wij maken scherpgeprijsde interieurstickers en tekstborden op maat. Toggle Navigation Jesners Tekstborden en woonaccessoires. Alle prijzen inclusief BTW, exclusief € verzendkosten. Afmetingen bord: x cm Ontwerp door Ilse Stickerdesign.


Tekstborden in diverse kleuren en maten voor op het toilet of in de badkamer. Toiletbril, toilet zitting, softclose, wc bril, hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts