vrijdag 27 februari 2015

Eigen tekst op hout

Op dit bord kunt u uw eigen tekst laten maken. Van een tekstbord eigen tekst ontvangt u een voorbeeldje via de mail. LET OP, dit is ongeveer dagen voor uw .

Wij maken kwalitatieve houten decoratieborden, wandborden, tekstborden, wegwijspalen en originele stickers. Artikel tot en met (van artikel), Pagina(s) . Kies voor tekstborden van vurenhout, ayous hout (speciaal voor buiten) of een tekst op steigerhout. Wij bieden je een ruime keuze aan metalen en, door ons zelf gemaakte, houten tekstborden.

Tekstbord Eigen tekst, x cm met uitgezaagd hart. Houten tekstborden kent een grote variatie en inspiratie. Je kunt zowel als bedrijf en als particulier diverse teksten bestellen, of je dit nu zelf hebt verzonnen of . Ontwerp nu zelf uw eigen tekst op steigerhout (20x30cm)! Binnen een aantal dagen heeft u uw tekst op hout in huis.


Wij houden van goede service en helpen u . Wat is er leuker dan een tekstbord met uw eigen tekst? U kunt al een eigen tekstbord bij ons laten ontwerpen vanaf €195! Mooi tekstbord inclusief een eigen tekst en ophangmogelijkheden.

Uw eigen tekst kunt u tijdens de bestellingsprocedure bij de 39;eventuele opmerkingen . Een ontwerp aanvragen voor een eigen tekst op hout, is gratis en vrijblijvend. Stuur een e mail naar info tekstophout shop. De ontwerpen worden geprint op hout, en geleverd met gratis ophangsysteem. U kunt kiezen uit een tekst op Ayoushout of tekst op Berkenplex.


Er is keuze uit heel veel teksten en quotes in diverse kleuren. Ook je eigen tekst, spreuk, wens of gedicht kan op een van onze tekstborden komen. Daarmee heb je binnen enkele tellen een tekst . Hier vind je diverse originele tekstborden in verschillende afmetingen. Bestel een bestaand tekstbord of laat er één maken met je eigen tekst en foto. Ruime keuze aan teksten op verschillende formaten oud steigerhout.


Persoonlijke tekst op hout of een foto in kleur op hout. Ja, ik wil mijn eigen foto op hout bedrukken! U krijgt ze dan exact zoals de laatste bestelling die u heeft . Maak in onze editor uw eigen steigerprint ontwerp!


Persoonlijke Houten Tekst Bord Maken als Muurdecoratie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts