dinsdag 3 februari 2015

Taxi van vliet alblasserdam

HaarsGroep is de werknaam van Personenvervoer Midden Nederland BV en is de overkoepelende naam voor: TAXI HAARS. ALBLASSERDAM – Taxi Van Vliet uit Alblasserdam is failliet. Ook taxibedrijf Haars uit Gorinchem is failliet verklaard.

ALBLASSERDAM – Zowel taxibedrijf Van Vliet, als Van de Ven Fashion Shop uit Alblasserdam maken een doorstart. Op 09-04-20is Taxi Van Vliet Alblasserdam Bv te Alblasserdam (Zuid-Holland) door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. De besloten vennootschap Taxi Van Vliet Alblasserdam B. Ohmweg te Alblasserdam en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Meer informatie over faillissement of surseance van Taxi Van Vliet Alblasserdam BV, gevestigd in Alblasserdam met KvK-nummer 2440249 vindt u hier. Taxi van Vliet BV, Professioneel personenvervoer in de Drechtsteden. Deze pagina is automatisch gegenereerd op basis van de interesses van Facebook-gebruikers en is niet gekoppeld aan en wordt niet ondersteund door een . Naast een taxi vind je ook vervoer, rijschool, markthandel, transport, autobedrijf.


Reviews over Taxi van Vliet - Dienstverleners in personenvervoer: drie. Alblasserdam de meer dan veertig taxi's en taxibussen met het logo van Taxi van Vliet . Op april 20is het faillissement uitgesproken van Taxi Van Vliet Alblasserdam Bv. De openingstijden van alle vestigingen van Taxi Van Vliet Alblasserdam B. Sinds enige jaren maakt DVG-franchisenemer Taxi Van Vliet uit Alblasserdam deel uit van de Haars Groep .

Automerk en -type: Alles, Adler (alles), Auburn (alles), Audi (alles), Austin (alles), K2Y, Overige typen . Taxi Van Vliet in Alblasserdam 29BB - Bedrijfsprofiel, Telefoonnummer, Adres, Postcode, Kaart en meer. Alblasserdam, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Taxi Van Vliet Ohmweg in 29BB Alblasserdam met telefoonnummer +3178691210 adres en interactieve stadsplattegrond. Taxi Van Vliet naar Alblasserdam Zuid-Holland. Taxi Van Vliet zakelijke informatie inclusief telefoonnummer, locatie en diensten - HotFrog Bedrijvengids.


Taxibedrijf Haars uit Gorinchem en Taxi Van Vliet uit Alblasserdam zijn failliet. Voor tweehonderd medewerkers is ontslag aangevraagd. Taxamatic-zusterbedrijven Haars en Van Vliet maken doorstart.


De taxibedrijven Taxi Haars en Haars Tours uit Gorinchem en Taxi van Vliet uit Alblasserdam . Welkom op de website van Taxibedrijf Stam B. Middels deze website voorziet Taxibedrijf Stam in de informatiebehoefte die ontstaan is als een gevolg van de . Taxi, Taxibedrijf, Taxi s, Auto en Vervoer, Taxi's . In 20maakte Taxi Haars en Haars Tours en Taxi van Vliet uit Alblasserdam, allen onderdeel van de Haarsgroep, een doorstart nadat zij . AM Hendrik Ido Ambacht telefoon: 078-6824492. Trust taxi service personenvervoer ov Personenvervoer ov alblasserdam radioprogramma Taxi van vliet alblasserdam b.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts