donderdag 26 februari 2015

Afvoer droger

Een warmtepompdroger is een condensdroger, maar dan zuiniger. Hij verbruikt ongeveer de helft van de energie die een condens- of afvoerdroger verbruikt.

Ben je op zoek naar een wasdroger die bij jou past? Dan ben je bij Media Markt aan het juiste adres. Een afvoerslang zorgt ervoor dat warme lucht of condens uit de wasdroger kan worden afgevoerd.

Bij een afvoerdroger hoort een luchtafvoerslang, die de hete . Miele, Bosch, AEG Bestel direct de beste aanbieding. Indesit IDVafvoerdroger met energieklasse C, elektronische besturing en een maximale belading van kg. Is een afvoerdroger ook te gebruiken zonder de slang naar buiten te hangen; dwz via een emmer het water laten opvangen terwijl de ventilator aansta. Heeft u een afvoermogelijkheid naar buiten toe?


Kies dan een afvoerdroger die de warmte met behulp van een slang of dakdoorvoerrooster naar buiten afvoert. Een afvoerdroger heeft gemiddeld kortere programma's dan condens- en waterpompdrogers. Daarnaast verbruiken ze ook minder energie. De beste afvoerdroger aanbiedingen van AEG, Bosch, Miele, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Altijd met jaar garantie met monteur aan huis.


Wat is het verschil tussen een condensdroger, afvoerdroger en warmtepompdroger? Een Luchtafvoerdroger koop je eenvoudig online bij bol. Een eenvoudige wasdroger, het goedkoopst in aanschaf. De afvoerdroger voert het vocht af door een buis of slang naar buiten. Een afvoerdroger is een wasdroger die de vochtige lucht uit de was door een buis naar buiten afvoert.


Eenvoudig een afvoerdroger kiezen op basis van uw wensen en gebruik. Zoek, vergelijk en profiteer van onze acties! De aanschafprijs van een warmtepompdroger (en van een gasgestookte droger) ligt een stuk hoger dan die van een luchtafvoer- of condensdroger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts