donderdag 26 februari 2015

Mini quichevormpjes

Handige vorm voor het maken van mini-quiches. Maxwell and Williams White Basics quichevorm - cm. Bakvorm voor mini geribbelde (quiche) vormen van Masterclass.

Met deze Zenker mini vruchtentaartvorm Ø cm maak je de heerlijkste vruchtentaartjes of quiches. De Teflon antiaanbaklaag is onmisbaar in de . De Silver Top van Patisse is een van de meest gekozen bakvormen van Patisse.

Deze quichevorm is voorzien van een anti-kleef coating is kras- vlekbestending . Afbeelding van Bakplaat voor mini muffins, vertin x cm. Ik heb deze keer mini quiche caprese gemaakt, leuk voor een feestje maar ook een heerlijk gerechtje bij de lunch. Bestel gemakkelijk je AH Mini quichevorm 10cm en andere producten op AH-Boodschappen.

Hoe je het maakt: De bodeSchep de bloem in een cirkel op een werkblad. Deze mini quiches zijn het perfecte borrelhapje. Zorg dat je goede mini quichevormpjes hebt, liefst exemplaren met een los bodempje . Vet de quichevormpjes in met wat boter en bestuif ze met een . En dat is dan weer perfect om een paar mini-quiches mee te maken.


Maak een heerlijk kleine quiche met deze mini quichevorm van Patisse. Voor een uitgebreide keuze in bakvormen van KitchenCraft en Patisse gaat u naar . Deze mini Patisse Profi quichevorm met losse bodem heeft een diameter van cm. Deze quichevorm is voorzien van een anti-aanbaklaag.


Vet de quichevormpjes in met een beetje boter. Een prima borrelhapje voor feestjes en verjaardagen. Vind hier alle informatie over AH Mini quichevorm 10cm. Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts