dinsdag 17 februari 2015

Siemens condensdroger aansluiten op afvoer

Samsung Condensdroger aansluiten afvoerslang naar afvoerpijp. Samsung Condensdroger ~ aansluiten afvoerslang naar afvoerpijp. Bekijk en download hier de handleiding van Siemens WT47W562NL - iQ700.

Als ik de droger op de afvoer aansluit en aan de wastafel hang zodra ik hem aan . Siemens wasdroger type WT46S5de slang aansluit voor de afvoer. Nu haal je het slangetje wat aanwezig is op de droger van zijn eigen afvoerpijpje af en .

Met deze speciale meter lange afvoerslang kunt u uw Siemens condensdroger aansluiten op de waterafvoer. U hoeft de condenslade van uw WT5 WT57 . Hallo klussers, Paar weken geleden de nieuw aangeschafte condensdroger boven op mijn wasmachine geplaatst. Home › Wasdroger › aansluiten afvoerslang bosch condensdroger. Te gebruiken voor Bosch en Siemens condensdrogers. Bij een afvoerdroger hoort een luchtafvoerslang, die de hete lucht naar buiten afvoert.


Bij een warmtepomp- of condensdroger is het, mits de droger een condens afvoer aansluiting heeft,. Siemens WZ201Condensafvoerslang (5m). Op andere drogers zag ik wel eens een aansluiting zitten waar het slangetje op aangesloten kan worden zodat het water in het resevoir komt, .

Bestel de Wasdroger + Afvoerslang bij Wasmachinestore. Bartolini Wandkachel zonder afvoer SSI4500. Scanpart 11201101F1Afvoerslang Condensdroger.


Er zijn vier typen wasdrogers: condensdrogers, luchtafvoerdrogers, warmtepompdrogers en gasdrogers. De iSensoric warmtepompdroger met resttijd indicatie en zelfreinigende condensor die ervoor zorgt dat de droger altijd energie zuinig droogt. De iSensoric Premium warmtepompdroger met zelfreinigende condensor, droogt tot wel minuten sneller. Af-fabriek wordt het condenswater van de droger naar het. De afvoerslang afhankelijk van de aansluitsituatie (A, B of C) met de rest van de toebehoren . Miele 65950Wasdroger Adapter voor aansluiting slang T 480-490-491-640-.


Wil je van je condensdroger niet steeds het waterreservoir legen? En zit er een afvoerpunt in de buurt van de droger? Dan kun je met deze afvoerslang de droger aansluiten op de waterafvoer.


De slang van een lucht afvoer mag NIET versmald worden omdat hij dan z. Ik verhuis naar een appartement waar ik de afvoerslang van mijn afvoerdroger niet naar buiten kan leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts