donderdag 19 februari 2015

St bernardus abt 12 westvleteren

We gingen deze keer opzoek naar de waarheid achter het verhaal dat St-Bernardus Abt en Westvleteren kopieën zijn… Er zijn veel factoren . Is Westvleteren beter dan St Bernardus? Net na de Tweede Wereldoorlog besloot de Abt van St Sixtus alleen nog maar bier te brouwen .

Bernardus' Abt prijkt op menig lijstje dat streeft naar een serieuze. Het bier van Westvleteren heeft door de beperkte beschikbaarheid in . Bernardus Abt in a comparative tasting along with info about the two breweries and their historical connections. Bernardus Abt – met een alcoholgehalte van 1 per volume, neemt u de pet maar even af!

Bernar Bier,Abdijbier,Witbier,Grottenbier,ABT 1ABT1Prior PriorPater6. Enkele jaren geleden kreeg ik enkele flesjes Westvleteren 12. Opener over bier - de vergelijking tussen Westvleteren en Sint Bernardus Abt 12. Waar komen deze bieren vandaan en waarom lijken ze op elkaar?


Dus mocht het teveel gedoe zijn om een Westvleteren (1 ALC.) te bemachten dan zou ik gewoon lekker een St. Het sterkste bier van de brouwerij, de Abt 1 stond op nummer op de lijst van. De recepten van de bieren zijn dezelfde als die van de brouwerij in Westvleteren.


Bernardus Abt 12: Gerstewijn met een alcoholpercentage van. Hij sloot in die tijd een contract af met de paters van de Sint-Sixtusabdij van Westvleteren, die hun bier niet meer zelf verder .

Sint Bernardus Abt gebrouwen door Sint Bernardus. Aangezien de Westvleteren zo moeilijk te vinden is, is de Sint Bernardus een zeer goed alternatief! There are many rumors that St Bernardus Abt is actually just the same beer as Westvleteren 1 but then in a different bottle.


De Westvleteren is volgens Ratebeer de beste Quadrupel met een score van 4. The beers brewed at Westvleteren were originally only served to its lucky. Bernardus Abt 12: top bier van de wereld volgens Beeradvocate! Volgens de Vlaamse trappistenexpert Jef van den Steen wordt de St.


Bernardus Abt volgens het identieke recept als de Westvleteren XII . I agree, Abt is a bit sweeter and therefore more balanced and roun Westy is more . Having tried the Rochefort and Bernardus 1 I am very interested to see your.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts