woensdag 25 februari 2015

Rvs schacht afzuigkap

Schachtdeel geschikt voor plaatsing op het bovenstuk van een afzuigkap. AMC1- BAUKNECHT verlengd schachtdeel rvs. De LAAGSTE PRIJS voor een schacht voor afzuigkap betaalt u bij Keukenloods.

Kleur: rvs; Afvoerdiameter: 1mm; Aansluitwaarde: 221Watt. Schacht verlenging voor K-serie afzuigers tot 175cm. Bij RVS keukenblad bent u op het juiste adres voor RVS maatwerk afzuigkappen.

De kap is geheel van RVS en is voorzien van Halogene verlichting. Vergelijk afzuigkappen, inbouw afzuigkappen en afzuigers Beste merken o. Wij hebben nog een RVS afzuigkap schacht staan die op maat gemaakt moet worden. Dit moet of geslepen of doormiddel van waterstralen. Budget Select G1RVS motorloze wandschouwkap OP=OP Afzuigkap cm breed Motorloos Verlichting RVS Schacht in hoogte verstelbaar OP=OP . Een vrijhangende afzuigkap of wandafzuigkap in stijl. Bekijk ons voordelige assortiment afzuigkappen online of in een IKEA vestiging bij jou in de buurt.


Deze schouw model afzuigkap is piramide vormig met daarop een in hoogte verstelbare schacht. De Pelgrim BSK961RVS is een zeer fraaie RVS afzuigkap. Het apparaat heeft een elektronisch bedieningspaneel en is zeer eenvoudig in gebruik.


Bekijk de afzuigkappen Quasar Van de collectie Design Door Falmec. Geborsteld RVS (AISI 304) Zwart veiligheidsglas Randafzuiging Touch control. Diepte achterrand (i.v.m. dikte achterwand) : 20 . Categorie Afzuigkap schachten van veiling Keukens te Lisse op BVA.


RVS schacht voor wandschouw, afmetingen x x cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts