woensdag 25 februari 2015

Laderails zwaar

Ladegeleiders en laderails van tot 150cm lengte. Meubel ladegeleiders van cm tot 3cm lang, deels of volledig uittrekbaar. Zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Grote variatie geleiders, van lichte tot zware belasting en lineaire geleiders. Productvideo's, toepassingsvoorbeelden en productinformatie beschikbaar! Als het niet al te zwaar is kan je ook nog denken een Ikea.


Hun keukenlades werken uitstekend en je krijgt er het materiaal voor de lades bij.

Ladegeleiders zorgen ervoor dat uw lades soepel open en dicht gaan. Bij GAMMA vindt u kogelladegeleleiders en laderails. Zelfs bij zwaar belaste laden en voorraadladen overtuigen de ladegeleiders (TANDEM) met een vederlichte loop. U kunt kiezen uit soorten Tandemgeleiders:.


Zelfs bij zwaar belaste laden en voorraadladen overtuigt TANDEM met een vederlichte loop. De Blum Tandemgeleiders zijn bruikbaar in ieder woongedeelte en waarderen de meubelen op door een hoog bedieningscomfort. In onze auto pastte dat vaak niet, wat een groot verval opleverde, of het pastte wel, maar dan vonden wij de materialen te zwaar of vonden wij de opbrengst .

U kunt kiezen uit soorten Tandemgeleiders. Verdeel (zwaar)servies over meerdere laden en plaats bijvoorbeeld een stapel borden . Of willen de laden niet meer soepel open en dicht? Wij hebben verschillende soorten ladegeleiders voor u! U kunt onderstaand het type geleider kiezen. BLUMOTION ladegeleiders voor geruisloze en zachte sluiting van de lade.


Het uitgebreide progamma van Blum Tandem ladegeleiders biedt voor elk meubel de juiste oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts