vrijdag 21 november 2014

Raspmolen

Met de Leifheit raspmolen maakt u in een mum van tijd geraspte kaas klaar. Koop de Westmark Raspmolen Trio van Westmark Online. Het is allemaal mogelijk met deze Raspmolen!

De Raspmolen II raspt zonder moeite alle soorten kaas, hard of mals, Cheddar, Edam, . Met onze Raspmolen rasp u chocolade, kaas maar ook bijvoorbeeld gember binnen enkele seconden! Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en . Met deze raspmolen van OXO Good Grips rasp je de kaas die je nodig hebt, en bewaar je de rest voor later!

De raspmolen heeft een reservoir waarin je blokjes . Een kaas raspmolen is handig om kaas klein te raspen voor het eten. Geraspte kaas is lekker over de pasta of een hartige taart en allerlei andere lekkere . Raspmolen voor het snel raspen van kaas, chocola en nootmuskaap. Bestel de RUSSELL HOBBS 19812-Snij- en Raspmolen Voor Creations Kitchen Machine nu bij Media Markt.


Er zijn geen puzzelwoorden gevonden voor `RASPMOLEN`. Weet je een puzzelwoord bij de omschrijving `RASPMOLEN`? Met vier verschillende trommels, een zuignap en een extra hoge tafelklem.

Voor fijn en grof raspen, schijfjes snijden en snipperen. Een ideale raspmolen voor het raspen van kaas. Deze raspmolen raspt snel en eenvoudig kaas, chocolade, noten en meer. De raspmolen is gemaakt van roestvrij staal.


Kunststof raspmolen met vier verschillende RVS trommels: voor fijn en grof raspen, schijfjes snijden en snipperen. Met zuignap onder de molen om op aanrecht . Gratis online rijmhulp voor rijm op RASPMOLEN. Deze roterende rasp is geschikt voor het fijnmaken van noten, chocolade, kaas enz. Er zijn twee verschillende soorten raspen: een fijne en een grove.


Raspmolen - Huishoudelijk artikel - de beste selectie webwinkels. Vergelijk hun producten en maak eenvoudig uw keuze met Koopkeus. Engelse woorden waarvan je niet wist dat ze . Tupperware Rasp molen tafelmodel oude kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts