woensdag 5 november 2014

Iittala kaarsenhouder

Iittala Kandelaars koop je eenvoudig online bij bol. Nappula candleholders combine vintage and modern forms. Available in brass as well as selected colours in powder coated steel, Nappula's soft forms conform .

De Nappula kaarsenhouder van iittala combineert vintage design met hedendaags design. Het resultaat is strak, stijlvol en uniek.

Op zoek naar iittala Nappula, kandelaar zwart 183mm ? Ontdek de nieuwe Iittala kaarsen kandelaars collectie. Op zoek naar iittala Nappula kandelaar cm ? In het najaar van 20voegt Iittala een ontwerp van Matti Klenell toe aan de groeiende AmbientLight collectie: Nappula. Meer dan Iittala Kandelaar online shoppen! Amp;#9829; Bekijk alle Iittala producten van verschillende webshops. Shop jouw favo merk gemakkelijk snel . Shop online voor Iittala Kandelaar uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.


HK-living kaarsenhouder, S, kaarsenstandaard marmer.

HK-living kaarsenstandaar kandelaar rustiek blauw set. Deze Nappula kandelaar van Iittala is een musthave voor elk interieur. Iittala Nappula Kaarsenhouder Koper Small. De Nappula kandelaar van Iittala zal prachtig staan in elk interieur!


Het idee voor de Nappula kaarsenhouder werd geboren toen ontwerper Matti Klenell in het . Het idee voor de Nappula kaarsenstandaard werd geboren toen ontwerper Matti Klenell in het glasmuseum in Nuutajärvi een tafel met een ongebruikelijke vorm . Iittala begon ooit in Finland als glasfabrikant, en ontwerpt tot op de dag van vandaag essentiële objecten die het dagelijks leven verrijken. Kandelaar waxinelichthouder De Nappula kaarsenhouder van iittala combineert vintage design met hedendaags design. Iittala werd opgericht in 18als een glasfabriek in het Finse stadje Iittala. Inmiddels maakt Iittala meer dan glazen voorwerpen: er wordt . Toen designer Matti Klenell het Nuutajärvi glasmuseum in Helsinki bezocht zag hij een prachtige tafel met een bijzondere . Deze Nappula kandelaar van Iittala is een musthave voor elk interieur!


Designer Matti Klenell werd zo geïnspireerd door het ontwerp van een glazen tafel, die hij zag bij een bezoek aan glasmuseum Nuutajärvi, dat hij een hele serie . In de kandelaar zie je de liefde voor vintage en moderne vormen terug. Bestel de Allas Gietijzeren Kaarsenhouder Rechth bij Serviesstore. Deze pagina toont iittala kandelaar folder aanbieding bij Bijenkorf - details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, die u .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts