dinsdag 25 november 2014

Cupcakerij veenendaal

Bestel heerlijke cupcakes, plaatgebak en koekjes bij Cupcakerij! Daarom werkt Espressobar De Fazant samen met 'de Cupcakerij', een lokaal bedrijf uit Veenendaal. Op 30-05-20opende Cupcakerij, tegelijk met Espressobar de Fazant, . Veel informatie over Cupcakerij, gevestigd in Veenendaal en geregistreerd bij de KvK onder nummer 61687170. Alles wat je moet weten over Cupcakerij aan de Brouwersgracht in Veenendaal vind je op Wugly.


Op 30-05-20opende Cupcakerij, tegelijk met Espressobar de Fazant, haar deuren aan de Brouwersgracht in Veenendaal. Cupcakerij, Veenendaal, Veenendaal, Utrecht, Nederland — locatie op de kaart, telefoon, openingstijden. Gevonden in de categorieën: banketbakker. Wilt u alles weten over CUPCAKERIJ, KvK nummer 61687170?


Via OpenCompanies vindt u informatie over elk bedrijf in Nederland! Veenendaal, vooral als je net als ik, gek bent op een. Maar ook werkend Veenendaal loopt de deur plat, zowel voor een.


Cupcakerij - Cupcakerij is een jonge, eigenzinnige, enthousiaste onderneming die gespecialiseerd is in. Brouwersgracht 39TK Veenendaal Netherlands‎. Facebook pagina; Straat Brouwersgracht 1; Woonplaats Veenendaal; Land Nederland; Producten; Lid sinds: 28-05-2016 . Ook onze leverancier van het gebak (de Cupcakerij, bedrijf in bedrijf) maakt zoveel.

Fair Bezig in Veenendaal: Espressobar De Fazant�. Veenendaal, kom snel wat proeven en neem wat lekkers van de Cupcakerij er bij! VEENENDAAL – Veenendaal is eindelijk een espressobar rijker!


Cupcakerij krijgen, die zich ook in de espressobar bevindt. Cupcakerij” of verse koeken, gluten en lactose vrij. Daarom werkt Espressobar De Fazant samen met 'de Cupcakerij' ook uit Veenendaal. Dit concept is in handen van Dorte van den Berg, elke dag vult Dorte . De Cupcakerij voegt dus ook echt wat toe aan de Fazant. De Fazant en de Cupcakerij zijn te vinden op Brouwersgracht in Veenendaal.


In hartje centrum van Veenendaal bevindt zich vanaf september 20onze unieke. De Fazant samen met 'de Cupcakerij', een lokaal bedrijf uit Veenendaal. Ken je de heerlijke cupcakes van de Cupcakerij al?


Vers bereid in eigen keuken; Af te halen bij Espressobar de Fazant te Veenendaal . Bij Espressobar de Fazant is de beste koffie te krijgen in de omgeving van Veenendaal, kom snel wat proeven en neem wat lekkers van de Cupcakerij er bij! Ede, Copernicuslaan 7- 0318-6978Veenendaal, Galileïstraat. Tanden bleken bij Instant Smile te Veenendaal.


Instant Smile is sinds 20gevestigd in het Gezondheidscentrum 't Zand in Veenendaal. Voorbereidingen van de cupcakerij in volle gang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts