vrijdag 28 november 2014

Taxi korevaar

Taxibedrijf Taxi Korevaar uit Hardinxveld-Giessendam is gisteren door de rechtbank failliet verklaard. Het bedrijf verzorgt sinds jaar vervoer . Taxi Korevaar te Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland) door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard.

Overzicht van wagenpark en dienstverlening. Taxi Korevaar te Hardinxveld-Giessendam - Vervoer per taxi. Taxi Korevaar is gevestigd op Ambachtsstraat 1H te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Taxi Korevaar, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en geregistreerd bij de KvK onder nummer 23011937. Taxi Korevaar uit Hardinxveld-Giessendam is op november 20in staat van faillissement gesteld door de Rechtb . Op november 20is het faillissement uitgesproken van V. Taxi Korevaar in Hardinxveld-Giessendam, Ambachtsstraat 1-H, 3371XA - Telefoonnummer, informatie en kaart van V. Zuid-Holland (o.a. Da Drogisterij De Gaper Sliedrecht, V.O.F.


Taxi Korevaar). Korevaar, Hardinxvel Zuid-Hollan Netherlands. Taxi Korevaar door de rechtbank in staat van faillissement verklaard. SBI (NL 2008) : Vervoer per taxi (4932) NACE Rev.

EU 2008) : Taxi operation (4932) ISIC (WORLD) : Other passenger land transport (4922) . Volgens een woordvoerder van taxibedrijf Korevaar uit Hardinxveld-Giessendam is het nieuws ingeslagen als een bom en is het een harde . Op 04-11-20heeft de rechtbank Dordrecht de firma V. Taxi Korevaar, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer . Taxi Korevaar uit Hardinxveld Giessendam. Taxi Korevaar is gevestigd in de provincie Zuid-Holland. Ligt in de gemeente Hardinxveld-Giessendam.


Taxi Korevaar in Hardinxveld-Giessendam aan de Ambachtsstraat H33XA. Openingstijden, adres, telefoongegevens en bedrijfsgegevens van V. U heeft gezocht op bedrijfsnaaTaxi Korevaar. In dit gebied rijden de DVG Franchisenemers: sluiten. Taxi Korevaar - Taxi's, Hardinxveld-Giessendam, 3371XA, Ambachtsstraat H, Nederland , Infobel. Bekijk het bedrijfsprofiel en de openingstijden van V. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Korevaar Taxi in Hardinxveld Giessendam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Bekijk het professionele profiel van Alex Korevaar op LinkedIn. Taxi Korevaar, KBG Investments bv, Taxireclame bv , . Regiotaxi belt, maakt in Culemborg grote kans om in een taxi te stappen van Taxi Korevaar uit Hardinxveld-Giessendam, . Naam vervoerscontract, Molenhopper contract.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts