woensdag 12 november 2014

Mepal tuitbeker met naam

Kies dan ook een anti-lek tuitbeker uit ons assortiment. Wil jij er eentje met het logo van jouw club, vereniging of bedrijf. Mepal lunchbox, broodtrommel of fruitbakje met naam.

Mepal schoolbeker, drinkfbeker, drinkbus of drinkfles met eigen . De naam wordt op de Mepal schoolbeker gedrukt. Daarom ontwikkelde Rosti Mepal een ijzersterke . De lunchboxen zijn van het merk MEPAL en van zeer goede kwaliteit.

De broodtrommel is perfect te combineren met een schoolbeker met naam. Ontwerp hier je anti lek beker met de naam van je kindje. Kies een standaard sjabloon of een plaatje en voeg een naam toe.


Ontwerp je eigen persoonlijke Mepal lunchbox en beker. Vergelijk Rosti Mepal tuitbekers voor goedkope aanbiedingen Bestel de beste merken voor de laagste prijzen bij online babywinkels! NAAOp de plek waar een naam staat in het ontwerp, komt de door u. Advies : de tuitbeker niet in de magnetron of afwasmachine gebruiken ivm . Mepal broodtrommels en bekers Voor de meisjes tutteleminka.


Een beker met naam van het bekende merk Mepal.

Mepal - Bruna Boerderij Antilek - Drinkbeker. De Mepal Eos Antilek beker gebruiken wij in ons kinderdagverbljf. Bestel hier heel gemakkelijk een leuke Mepal drinkbeker en schoolbeker met naam in diverse kleuren.


Verkrijgbaar in roze, blauw, lime, oranje en geel! Rosti Mepal To Go lunchbox - large - zilver. Rosti Mepal Take A Break lunchbox large + beker 4ml - Silver. Dit ontwerp is gedrukt op een Mepal schoolbeker, waardoor de kwaliteit zeer hoog is.


Deze Vrolijke vogels schoolbeker is goed te combineren met een Vrolijke vogels broodtrommel van Mepal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts