woensdag 26 november 2014

Solitaire afzuigkap schoonmaken

Als je zo'n metalen permanenten filter in je afzuigkap hebt zitten kan die. Met een plantenspuit in spuiten met schoonmaakmiddel en dan met goed heet water .

Het schoonmaken van de (vettige) filter van de afzuigkap is er zo eentje. Goed nieuws: met dit trucje doe je het lachend. Afzuigkappen hebben twee soorten vetfilters. Uw kap zal ofwel een stoffen filter, die moet worden vervangen wanneer het verzadigd raakt met vet, of het is een .

Download hier gratis uw Bosch Afzuigkap handleiding. De dampkap boven je fornuis trekt naast kookluchtjes ook vet van de bereide maaltijden aan. Wij leggen je uit hoe je ze gemakkelijk schoonmaakt.


Al het vet en de vieze lucht zuigt de afzuigkap voor je op. Het vet blijft alleen in het rooster hangen en dat moet worden schoongemaakt. Voor de afzuigkappen die deze filters wel hebben is er een ruime keuze aan filters. Het schoonmaken van de buitenkant van de wasemkap (afzuigkap). Solitaire Afzuigkap onderdelen en accessoires Adviescentrum, Afzuigkap onderdelen Solitaire.


Metaal filters van wasemkap vervangen of schoonmaken?

Dankzij het geraffineerde ontwerp en de geweldige functionaliteit haalt u met de volgende tips werkelijk alles uit uw Bosch-afzuigkap, zonder dat u hiervoor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts