maandag 17 november 2014

Oegstgeester courant

Met lokale kranten in de Duin- en Bollenstreek een actieve en enthousiaste uitgever in de regio. De Oegstgeester Courant, al bijna dan negentig jaar dé krant in Oegstgeest en. Gebied: Oegstgeest, Raadsherenbuurt en Vogelwijk.

Carin van der Spijk Redacteur De Rijnsburger T - 1997. Voor € 15blijft u ook buiten Oegstgeest op de hoogte van al het nieuws in Oegstgeest. U ontvangt een jaar lang wekelijks de Oegstgeester Courant per post . Samen met de redactie van de Oegstgeester Courant wordt er gezocht naar een oplossing om aangeleverde kopij in het vervolg te laten .

Uw lokale doelgroep bereikt u met een advertentie in krant Oegstgeester Courant. Bekijk de prijzen en meer informatie over de krant Oegstgeester Courant. De Oegstgeester Courant wordt elke week gratis bezorgd in Oegstgeest (en in de Leidse Raadsherenbuurt en Vogelwijk). Op de voorpagina van de Oegstgeester Courant. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen!


De Oegstgeester Courant, al meer dan jaar dé krant in Oegstgeest en e. Afgelopen week stond er een gaaf stukje over mijn Olympische droom in de Oegstgeester Courant. Voor wie het nog niet heeft gelezen of niet heeft kunnen .

Vlak na de opening van onze nieuwe locatie, kwam ik dit artikel uit de Oegstgeester Courant nog tegen. Deze week is er een speciale bijlage bij de Oegstgeester courant, het magazine “oegstgeest doet” waar ook het VKC in staat met een mooie . Met de nieuwe Oegstgeester Agenda, al verschenen in de Oegstgeester Courant, scoorde Lucien Geelhoed met Dorpslab hoge ogen en zelfs . In de Oegstgeester Courant van deze week stond het volgende bericht. Omdat Leo tennist bij UDO is dit wel het vermelden waard. In 19was er sprake van deelneming aan de viering van 7jaar Oegstgeest. Daar was de Oranjevereniging voor benader maar vervolgens bleef het stil en . HUT'artikel in de Oegstgeester courant.


Er is helaas nog geen informatie over Oegstgeester Courant bekend. We vullen deze informatie zo snel mogelijk aan. Een lezer van de Oegstgeester Courant stuurde bijgevoegde brief in. Bent u de schrijver van het bericht of is dit een bekende van u? Artikel Oegstgeester Courant van oktober 2012.


Hans Gelderblom, hoogleraar oncologie in het Leids Universitair Medisch Centrum, neemt het . Nadat afgelopen woensdag oktober de Oegstgeester Courant en het Witte Weekblad bezorgd waren, steeg het aantal leden van OZV fors. Oegstgeester Courant, december, Rijnlands Lyceum voert actie voor beter. Oegstgeester Courant, november, Juvenes Translatores op Het Rijnlands . MEOB Ook wethouder Eric Mackay, hij noemde PvOO een serieuze gesprekspartner . Deze week verscheen een kort artikel in de Oegstgeester Courant over de vaartocht van de ZKC over de Kagerplassen, de Kaag en de Braasem op juni jl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts