vrijdag 3 oktober 2014

Ontbijt smoothie banaan

Wie houdt er nu niet van een heerlijke Aardbei Banaan Smoothie? Voor deze ontbijt smoothie voegen we nog wat extra ingrediënten toe. Simpele Bananen Smoothie Recepten om van te Genieten!

Een lijst van bananen smoothies is niet compleet zonder een ontbijt smoothie. Voor wie graag een paar kilootjes kwijt wil raken, is een smoothie een ideaal tussendoortje. Probeer eens om al je ongezonde tussendoortjes te vervangen voor . Dit smoothie recept met banaan en havermout is gezon voedzaam en makkelijk te maken.

Dan is een ontbijtsmoothie misschien wat voor jou. In minuten is deze lekkere smoothie klaar en kun je hem . Een groene smoothie als ontbijt is als een medicijn voor een goed gevoel voor de. Men neme een banaan, een flinke sinaasappel een hand spinazie en een . Ingrediënten voor smoothie 2ml (plantaardige) melk. Handje blauwe bessen (desnoods uit de vriezer) Halve banaan el havermout.


Veel mensen hebben s`ochtends nog geen eetlust. Maar de meeste mensen hebben geen moeite met zo'n heerlijke ochtend . Je kunt ze nemen tijdens het ontbijt, lunch of avondeten voor extra energie.

De banaan levert kalium en vitamines en de komkommer bevat chlorofyl en andere gezonde . Smoothies zijn ideaal als snel meeneemontbijt, maar ook top als oppepper in de middag – bovendien zijn ze de beste bestemming voor rijpe bananen. Smoothie met banaan, aardbei, havermout, halfvolle yoghurt en geroosterd. Yoghurtsmoothie met havermout, banaan en aardbei. Het ontbijt is iets wat je eigenlijk nooit mag overslaan.


Deze super snelle ontbijtsmoothie is super gezond voor je kin maar ook. Gezonde ontbijt smoothie van avocado, banaan en havermout . De smoothie bevat slechts 1kcal per glas, 1gram kiwi = kcal, gram banaan = kcal, . Kiwi-banaan smoothie, Mango-aardbei smoothie, Ontbijt smoothie en Cholesterolarme smoothie. Ontbijtsmoothie met havermout, banaan en aardbei. Lekker zoet door de aarbeien en de banaan en voedzaam en vullend door de . Banaan gemengd met aardbei, melk en yoghurt.


Een heerlijke gezonde manier om de dag te beginnen! Deze lekkere ontbijtsmoothie met appel, peer, banaan en kaneel is een heerlijke start van de dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts