dinsdag 21 oktober 2014

Rvs drinkfles

Klean Kanteen Nederland: De duurzame roestvrijstalen bidon, drinkbeker, schoolbeker, drinkfles en water flesje. Waarom moet je water niet uit plastic flessen drinken, maar bijvoorbeeld uit RVS? RVS Drinkflessen bestel je eenvoudig bij Puur Mieke.

Op deze pagina treft een u ons assortiment rvs drinkflessen aan. Deze flessen zijn duurzaam en daarnaast zijn ze ook nog eens erg leuk en hip om te zien. Elke dag verdwijnen er miljoen plastic water flessen in het milieu en maar van de plastic flessen wordt hergebruikt.


De mooiste rvs drinkfles van Nederland is bij ons verkrijgbaar.

Eco, leuk, hip, stylvol, trendy, superlicht en modieus. Vervang nu je plastic fles en neem een roestvrijstalen drinkfles van GreenDutch. Herbruikbare waterflessen, drinkflessen, bidons voor in de auto of onderweg. Made Sustained Big Silver 1000ml geïsoleerde fles.


Sigg hot and cold aqua 500ml rvs dubbelwandige fles . Lesara Drinkfles van Roestvrij Staal - 1000ml. RVS (roestvrijstalen) flessen en bidons koop je bij Bottelicious, dé webwinkel voor handige,. Bottelicious-dopper-steel-rvs-staal-ijzer.


Het nieuwe milieuvriendelijke alternatief voor het gebruik van plastic waterflessen.

De lichtgewicht roestvrijstalen drinkfles wordt geleverd met een karabijnhaak. Green Dutch RVS waterfles pack Flessen van Green Dutch voor een stuntprijs! TapnGo RVS waterflessen zijn er voor groot en klein met leuke designs. Zo heeft iedereen een eigen fles om overal te vullen met water of andere (koude) . De RVS waterfles van ONEforONE is speciaal ontwikkeld als een gezond en. Het unieke design maakt de drinkfles zowel duurzaam als functioneel.


Een paar maanden geleden kreeg ik namelijk deze robuuste KRNWTR RVS drinkfles cadeau. Ik vind KRNWTR een ontzettend mooi merk . Hij is gemaakt van hoogwaardig rvs 3kwaliteit. Voordeel van rvs is dat het geen geurtjes en smaken vast houdt, . Bekijk hier onze volledige collectie rvs drinkflessen.


De Green Dutch RVS drinkfles is een zeer lichte, herbruikbare, enkelwandige waterfles met een inhoud van 6ml. De drinkfles heeft een fraai slank design en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts