maandag 20 oktober 2014

Hetelucht friteuse test

De Philips Airfryer is de bekendste heteluchtfriteuse en is er in verschillende. Tefal Actifry Snackmandje en bekijk hoe de Actrifry scoorde in onze test. Radar test de meest verkochte airfryers op smaak én op vetgehalte.

Radar test de Tefal Actifry van €12- en de Philips van €18- maar . Welke luchtfriteuse komt het best uit de bus? Steeds meer mensen kopen een hetelucht friteuse.

Maar ga dan wel langs bij de verkoper om het apparaat te bekijken en te testen. Ze dachten eraan een test te gaan doen met Airfryers en wilden wat. Een heteluchtfriteuse is duurder, de baktijd is langer en de. Op Foodlog behoren onze eigen tests met de Philips Airfryer al jaren tot de best.


Frituren met hete lucht; Bakcapaciteit: kg frites; Vermogen: 21watt; Voor frituren, bakken,. Onze keuze voor een hetelucht friteuse met kleine inhoud. Home→heteluchtfriteuse test→Airfryer bak avonturen.


Na een test tussen verschillende heteluchtfriteuses op tv gezien te hebben, die helaas . Frietjes die ouderwets zijn gefrituurd in olie smaken lekkerder dan patat die is klaargemaakt met een hetelucht friteuse.

Maar wat is nou de beste vetvrije friteuse? Om dit eens te gaan bekijken zijn er drie verschillende varianten in de test opgenomen. Respectievelijk de hetelucht-technologie, Rapid Air en de Rapid Air Vortex technologie . Snelcirculerende hete lucht wordt gecombineerd met een grill. En dus testen we in de Rotterdamse Kookstudio Mix van Crista Hammel een.


De Philips Airfryer heeft een Rapid-Air technologie waardoor het voedsel wordt bereid met hete lucht en weinig of zelfs helemaal geen olie. Categorie archief: heteluchtfriteuse test. Airfryer bak avonturen heteluchtfriteuse test 2016. De Consumentenbond testte in één test zowel de friteuses met olie als met hete lucht. Beste frituurpan op hete lucht: Philips Airfryer XL.


Bij de test van het Duitse Vergleich was de Tefal Actifry YV 96de beste frituurpan uit de test. Deze frituurpan op hete lucht was niet alleen beter dan alle . In tests scoort de Philips Airfryer het best van deze systemen. De hetelucht friteuse met liter inhoud is voorzien van twee h. De Airfryer 'frituurt' snacks door middel van hete lucht. Omdat ik natuurlijk snacks moest maken voor het testen, heb ik het er ook flink.


Het maakte mij allemaal niets uit, ik moest snel verder 'testen' met de hypermoderne hetelucht frituur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts