woensdag 29 oktober 2014

Bk qlinair soeppan

De pannen van de BK Q-linair Classic serie zijn een culinair kunstwerk. De hoogglans gepolijste roestvrij edelstalen body loopt met een prachtige curve . De BK Q-linair Master is een Nederlands ontwerp dat drie internationale design awards in de wacht wist te slepen.

De BK Q-linair Master pannen hebben een . Daar is de Q-linair Classic Soeppan met een diameter van cm het perfecte voorbeeld van. De BK Q-linair Master soeppan met roestvrij stalen deksel heeft een diameter van cm en een inhoud van liter. De pan is van geborsteld roestvrij staal en .

Bestel de Q-linair Master Glas Soeppan cm bij Pannenstore. Koop of Verkoop bk q-linair op Marktplaats. Ontvang nu een digitale Diner Jaarkaart cadeau bij een minimale besteding van € 25. De Diner Jaarkaart: geeft je korting op de totale .

De juiste prijs voor een BK Q-linair Master Glas Soeppan cm vind en vergelijk je op KIESKEURIG. NL veel webshops laagste prijzen bespaard geld. Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven en de . De BK Q-linair Master Glas is een Nederlands ontwerp dat drie internationale design awards in de wacht wist te slepen.


Soeppan uit de BK Q-Linair Master RVS Soeppan. De pan heeft al meerdere designwedstrijden gewonnen en dit is onder andere te danken aan het feit dat u de Q-linair serie kunt stapelen. Deze prachtige soeppan van BK is extra veilig in gebruik. Zo is de pan uitgerust met koudgrepen, grepen die niet warm worden tijdens het koken. Roestvrij stalen soeppan, geschikt voor alle warmtebronnen.


BK Q-Linair Master pannenset met glazen deksels, 4-delig. De BK Q-linair Master Glas pannen hebben een hoge geborstelde roestvrij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts