donderdag 23 oktober 2014

Lunchtrommel kind

Zoekt u een broodtrommel of lunchbox voor een kind? Zeker als je kind op school deze bij kan vullen bij een kraan of tappunt. Maak een feestje van de lunchtrommel door bijvoorbeeld boterhammen in een figuurtje te snijden, dan vinden kinderen hun lunch vaak .

De ideale Bentgo lunchtrommel, verkrijgbaar in kleuren. De Bentgo Kids is speciaal ontworpen voor kinderen, met vakjes. Albert Heijn de nodige inspiratie om gezonde lunchtrommels aan je kinderen mee te geven.


Kinderen zijn de baas over de lunchtrommel.

Zaandam, augustus 20- Het nieuwe schooljaar is weer (bijna) begonnen. De vraag waar elke ouder mee worstelt die zijn kind graag gezond. Op de broodtrommels staan bijvoorbeeld afbeeldingen van Hello Kitty, Nijntje, Spider-Man en Cars. Bij de broodtrommel is een ook een passende schoolbeker . Het is super belangrijk om je kind gevarieerd en gezond te laten eten.


Blokker heeft een ruime keuze aan lunchboxen en drinkbekers. Snel thuisbezorgd of af te halen in meer dan 6Blokker-winkels.

Gezond net even anders voor onderweg, op school of kantoor. Kinderen bepalen steeds vaker wat er in hun broodtrommel zit. Maar door wie wordt deze gevuld en hoe zorg je voor een gezonde inhoud? Wil je een frisse start maken met je kind en een lekkere gezonde en gevarieerde lunchtrommel meegeven? Nathalie is juf en vindt het verbazingwekkend wat ze aantreft in de broodtrommels van de kinderen.


Of beter gezegd: lunchtrommel, want brood zit er nu net nièt in :-).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts