woensdag 1 oktober 2014

Brasserie park high tea

Diverse soorten thee en verse munt; Fingerfood sandwiches met roomkaas en komkommer . Brasserie Park is gevestigd in een oude, pittoreske boerderij en is al jarenlang razend populair in Leiderdorp en ver daarbuiten.

Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Brasserie Meelfabriek Zijlstroom Nog geen foto . Afgelopen week voor het eerst kennisgemaakt met Brasserie Park. Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van Brasserie Park.

De locatie om ontspannen te genieten van een high tea. Foto van Brasserie Park, Leiderdorp: High Tea met erg kleine hapjes. Brasserie Park - voor een High Tea in Leiderdorp. Van Diepingenlaan 23KA Leiderdorp telefoon : 071-5891288. De Leidsehout, een sfeervol etablissement in het gelijknamige park aan de rand van Leiden.


Kom ook eens van onze High Tea of Luxe Lunch genieten! Brasserie Park, Leiderdorp Picture: High Tea met erg kleine hapjes. Check out TripAdvisor members' 1candid photos and videos of Brasserie Park.


Wij verwelkom u graag in Brasserie de Boerderij.

De beste wijnen en overheerlijke gerechten. Genieten van een echte Engelse high tea, terwijl u geniet van het uitzicht op de vijver van Park Sonsbeek. Er is in Arnhem geen mooiere plek voor een high tea . Highteabrunch, Brasserie Parkhotel, Bergen.


Hollands restaurant, Regionaal restaurant. Vind meer informatie over Parkhotel op dinnersite. Central Park Apeldoorn, de koffie en High Tea Specialist van Apeldoorn en omstreken. Tot voor kort stond Grand Café Restaurant 't Hop bekend als Brasserie Het Park.


Met onze nieuwe naam onderstrepen wij het gegeven dat ons etablissement . Genieten bij Meelfabriek ZijlstrooHigh Wine! Wij serveren op onze vaste openingsdagen, vrijdag, zaterdag en zondag, High Tea. Of u nou heeft genoten van een ontspannen wandeling door het park, even . Het ontmoetingscentrum De Dwarswatering van Verpleeghuis Leythenrode organiseerde op vrijdag mei een high tea in Brasserie Park in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts