dinsdag 7 oktober 2014

Bosch stoomstation

Dit stoomstation maakt snel korte metten met iedere berg wasgoed - met één instelling voor alle strijkbare stoffen. Indien u in de periode van 01-11-20tot en met . Deze geavanceerde strijktechnologie met drie . Krachtige bar stoomdruk met een geïntegreerd beveiligingssysteem; SecureLOCK systeezet het strijkijzer vast op het stoom-station voor meer veiligheid . Het stoomstation is namelijk altijd klaar voor gebruik, ook als u de watertank moet vullen. SuperSilent: nog stiller en ontspannender strijken dankzij het geluidsarme design. Temp Advanced: voor een optimale combinatie van temperatuur en stoom . Als het om uw was gaat, vinden we alleen het beste goed genoeg. Van een wasmachine en droger verwacht u van het nummer merk meer dan alleen schoon . Het Bosch Stoomstation TS253is voorzien van een bar stoomdruk en een inox strijkzool.


Met een opwarmtijd van minuten en een traploze stoomregeling . De nieuwen XXL wasmachines van Bosch hebben of kilo vulinhoud. Hiermee was je niet alleen maar, maar ook efficiënter. BOSCH Stoomstrijkijzer Sensixx'x DATDA302401W. Bosch Strijk-Stoomstations Ontkalker 311144.


Vergelijk merken als Philips, Bosch en Tefal en bestel aanbiedingen direct online. Logixx wasautomaat, samen met het serienummer naar: Bosch stoomstation actie, antwoordnummer 104 62VB Maastricht. Dit stoomstation heeft de perfecte stand en hoeveelheid stoom voor al.


Van een wasmachine en droger verwacht je van het nummer merk meer dan alleen schoon en . Deelnemers zijn niet tot een aankoop verplicht. Beterwitgoed de specialist voor een Bosch TDS2210. Totaal vermogen van 22Watt max, vermogen strijkijzer: 8Watt Vermogen boiler: 16Watt, roestvrijstalen strijkzool, strijken met of zonder stoom, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts