woensdag 15 oktober 2014

Frigide

Frigide en frigiditeit zijn verouderde begrippen uit de seksuologie. Ze werden vroeger gebruikt als een vrouw op . Je kan frigide worden, maar je kunt ook frigide zijn.

Frigide is een term uit de jaren 160 wat toen afstandelijk, kil en ijzig betekende. Frigide zijn heeft verschillende stadia sommige vrouwen hebben gewoon weinig zin in sex maar als ze het hebben krijgen ze wel orgasmes, andere denken . Lees hier het patiëntverhaal Toch niet frigide!

Laat je reactie hierop achter en wissel ervaringen uit! Seks laat een frigide persoon dus eigenlijk koud; het roept geen warme gevoelens bij diegene op. Oftewel, iemand die frigide is, voelt weinig . HSDD) is een vrij bekende aandoening die veroorzaakt desinteresse in seks in wat normaal zou zijn situaties waarin opwinding is gemeenschappelijk.


Nee , dat vrouwen het vroeger wel leuk vonden , maar nu haten , moet volgens mij een reden hebben! Daarbij wordt de vrouw ook regelmatig als de reden achter een onsuccesvol samenzijn aangewezen. Wat ik nou nergens kan vinden is hoe het is voor een man een vrouw te beminnen die frigide is en het gezien de leeftij ws wel zal blijven ook. Ze vind dan dat ik het niet op een goeie manier vraag, of zegt \ binnenkort ok?


Frigide en frigiditeit zijn oude termen uit de seksuologie die duiden op seksuele ongevoeligheid. Vertaald van Duits naar Nederlands inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'frigide', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Een man die het niet is gelukt een vrouw te boeien of seksueel te prikkelen, pleit zich gemakkelijk vrij door haar het etiket 'frigide op te plakken, waarmee hij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts