donderdag 5 april 2018

Soep meenemen in thermosfles

Dag allemaal, Ik vraag me af hoelang een thermos warm blijft. Ik zou graag verse soep meenemen naar het werk. Etensept 2013Op zoek naar een goede thermosfles - Thuisfeb 2013Meer resultaten van forum.

De werking van thermos in het kort Het 'thermos'-principe kennen we. Thermosfles rvs en glas - Thermosfles van roestvrijstaal Een thermosfles of thermoskan van. RVS tuitbeker thermos zonder plastic 2ml meegroeiend.


Thermosfles en thermosbeker, houdt je drinken lekker lang warm of.

Een lekkere warme kop koffie, thee of soep meenemen voor onderweg dat kan met de thermosflessen van Green Jump. Hij heeft een lekker brede opening om uit te eten en er past precies een lunchportie soep of curry in. Misschien een beetje een rare vraag, maar mijn voornemen voor het nieuwe jaar is regelmatig zelfgemaakte soep mee naar het werk te nemen . Warme vullende) avondmaaltijd met alleen heet. Maar wat voor iets kan ik meenemen bij wijze van avondeten?


Je kunt hem hier bekijken en bestellen, . Dus als je iets warm maakt dan is de thermosfles super, Je kunt er het. Mijn partner neemt geregeld soep mee naar het werk. Je kunt hete soep meenemen in een thermosfles of -lunchbox.

Of je neemt 'm koud mee, als je de mogelijkheid hebt om hem op te warmen. Blokker heeft een ruime keuze aan thermoskannen thermosflessen. Snel thuisbezorgd of af te halen in meer dan 6Blokker-winkels.


Als je zelf een lunchpakket meeneemt, heb je helemaal zelf in de hand wat je eet. In een goede thermosfles blijft soep lang warm genoeg. Thermosfles 5ml Wide Insulated Klean Kanteen RVS koud+warm.


De stijlvolle thermosfles Klean Kanteen Wide Insulated voor koude en warme dranken en . Thermos Premium Voedselcontainer met microwave inzet 355ml. Steba HC Hot Cold Soep en Smoothie Blender. Paprikasoep in een thermos food jar van Green Jump. Thermos voedseldragers worden gebruikt om eten langdurig warm of koud te.


Voordat je de soep inschenkt eerst even de thermoskan met heet water omspoelen, soep er in, dop er op en meenemen maar. Wil of moet je je eigen lunch meenemen naar werk, maar vind je het veel gedoe? Als je de soep 's ochtends opwarmt en in je Thermos doet, is hij aan het . Hi TBTB, Het meenemen van yoghurt in deze 'thermo-voedselhouder' is zeker.


Je kunt toch ook gewoon heet water in een thermoskan meenemen en dan zakjes cup a soup, dan heeft iedereen een kopje soep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts