dinsdag 24 april 2018

Placemat riviera maison

Bescherm uw mooie eettafel en dek hem stijlvol met de verschillende placemats van Rivièra Maison! In diverse kleuren en materialen met en zonder teksten. Vind riviera maison placemat op Marktplaats.

Vind riviera maison placemats op Marktplaats. Riviera maison placemat + servet + servetring set. Riviera maison placemat good food only nieuw prijs €- euro voor meer vragen mail gerust ophalen kan in . Deze Rivièra Maison Rustic Rattan placemat is een stijlvolle toevoeging aan je prachtig gedekte tafel.

Bent u op zoek naar een grote collectie van Riviera Maison in omgeving Den Haag, Rijswijk, Naaldwijk? Wateringen ligt zeer centraal voor omgeving Den Haag . Salemeubels en Saleaccessoires kunnen niet geruild. Live Love Eat Placemat Liefde, leven en eten… Dat we . Placemat van gevlochten vergrijsd riet met het Franse woord 'Diner' met de hand erop geschilderd.


Deze placemat van het merk Rivièra Maison is gemaakt van rotan en heeft de vom van ster. De placemat heeft een lengte van 25cm en een breedte van 30cm. Deze set van placemats is van het merk Rivièra Maison. De placemats zijn gemaakt van kurk, MDF en papier en hebben een grijze kleur met een witte .

Rustic Rattan Placemat Diner Black van Riviera Maison. Door dit proces ontstaat een grijze kleur en is elke placemat uniek. Met dit leuke rieten placemat uit de Rustic Rattan Rivièra Maison collectie, geef je een stoer en robuust accentje aan tafel.


Placemats zijn geschikt voor bovenop het tafelklee ter vervanging van het kleed of ter decoratie. Bekijk allerlei soorten placemats online. Live Love Eat Placemat Riviera Maison 298610Breedte in c35Hoogte in c5Lengte in c45Materiaal: 1katoenType: AccessoireLiefde, leven en eten . Rustic Rattan Maison Placemat Riviera Maison. Serveer het menu van de dag op deze elegante placemats. Afmetingen x x 45cmMateriaal: 1 katoenArtikelnummer 298630.


Wens iedere dinergast een mooie Kerst met deze elegante placemat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts