maandag 23 april 2018

Liftware bestellen

Om de Liftware te bestellen kunt u bellen naar:. Liftware's selection of stabilizing and leveling handles and attachments are designed to help people with hand tremor or limited hand and arm mobility retain . De Liftware elektronische lepel en vork met ingebouwde sensoren maken eten een stuk makkelijker.

Overzicht hulpmiddelen bij de ziekte van Parkinson. ARC-pen; Gyroglove; Liftware lepel; Scootmobiel, rolstoel en aangepast huis; Slimme wandelstok; Smovey . Buy Liftware Steady Starter Kit on Amazon. De Liftware lepel helpt mensen met Parkinson om normaal te kunnen eten.


Parkinson patiënten hebben last van een zware trilling in hun lichaam. Het bedrijf Lift Laps ontwikkelde de Liftware lepel voor mensen die last. De Kangaroo-cup is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan u bestellen bij . Meer dan de helft van de mensen heeft dankzij een ziekte, medicatie of verslaving last van trillende handen.


Liftware is daarom een fantastische uitvinding. De Liftware Starter Kit is te bestellen voor 1dollar. De Wrench Cutlery is te bestellen voor dollar.


Google heeft Lift Labs overgenomen voor een niet nader benoemd bedrag, het bedrijf achter de slimme lepel Liftware.

Liftware Spoon – Das Stabilisationsbesteck gegen Parkinson. Samsung Plattform:Android (117) Neu kaufen: EUR 2600EUR 201 . De lepel – Liftware genaamd – is door onderzoekers en engineers speciaal ontwikkeld voor mensen met een tremor. Video: 'Liftware' bestek detecteert handtrillingen en stabiliseert automatisch. De techniek staat voor niets, maar uitvindingen als deze kunnen . De Liftware Spoon komt met een bijbehorende app die trilbewegingen registreert, waardoor Parkinsonpatiënten het verloop van hun . In klinische onderzoeken bleek de Liftware lepel gemiddeld minder te trillen dan een gewone lepel.


De Liftware Spoon is een lepel die zichzelf stabiliseert. Het Amerikaanse bedrijf Lift Labs heeft bij investeerders een miljoen dollar opgehaald voor de verdere ontwikkeling van de Liftware Spoon, . This is my father who has Essential Tremors, he is in his late-70's and has had ET since his mid-50's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts