woensdag 11 april 2018

Nespresso cups bij jumbo

Nog niet zo lang geleden waren capsules voor in de Nespresso machines. Jumbo exclusief met de verkoop van de Coffee Planet Cups. Vanaf nu exclusief bij Jumbo Buitenhof verkrijgbaar! De originele Nespresso Cups, u heeft de keuze uit verschillende soorten!


De grote onafhankelijke Nespresso cups test. Jumbo lanceert onder het eigen merk vijf smaken cups voor de Nespresso-automaat. De smaken variëren van een zachte espresso tot een . Nu verkrijgbaar: koffiecups van het Jumbo Huismerk. Nespresso koffieapparaat door het gebruik van jumbo koffiecapsules. Maar deze plastic cups slopen soms je dure Nespressoapparaat.


Sinds dat het patent op de Nespresso cups is komen te vervallen zijn er al meer dan. Ook de Jumbo heeft Nespresso cups onder de eigen naam uitgebracht. In het land der koffiecups was er al veel keuze en nu komt daar supermarkt Jumbo bij met maar liefst variaties onder hun eigen huismerk. In 20schreef ik een stukje over de Nespresso-capsules van Douwe Egberts.


Ooit ook de cups van de Jumbo geprobeerd dat is echt een . Maar de risico's van het gebruik van alternatieve capsules vallen mee.

Volgens de fabrikanten van de alternatieve capsules en Nespresso leidt het nauwelijks . Weet iemand of er alternativen zijn voor de dure Dolce Gusto cups? Niet te verwarren met Nespresso cups, want die zijn kleiner dan Dolce . AH Perla Excellent Lungo intenso capsules. AH Perla Excellent Espresso originale capsules. Plus, Lidl, Kruidvat en Albert Heijn: allemaal hebben ze onder hun eigen merk koffiecups in de winkel liggen die in de Nespresso-machine . Ik betaal bij de Jumbo voor stuks en bij nespresso 40 . Blog A JUMBO Koffiecups Supermarktketen Jumbo introduceerde onlangs een range van soorten koffiecups van het eigen koffiemerk.


Jumbo Biologische Koffie Snelfiltermaling. De enige plek waar ik de cups kan kopen, is bij Nespresso. DolceGusto capsules zijn verkijgbaar bij C100 Super de Boer, Jumbo, Plus, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts