donderdag 5 april 2018

Retro personenweegschaal

Retro personenweegschaal met roestvrijstalen afwerking om uw gezondheid onder controle te houden. Deze analoge, retro personenweegschaal heeft een capaciteit tot 1kilo. De cijfers zijn zeer duidelijk afleesbaar.

König HC-PS500N Ultraplatte Personenweegschaal. De personenweegschaal is een analoge weegschaal in een retro-jasje die zeer makkelijk in gebruik is. De weegschaal heeft een weegvermogen tot maximaal . König retro personenweegschaal is afgewerkt met roestvrijstaal.

De König retro personenweegschaal heeft een capaciteit van 1kg en duidelijk leesbare . De Medisana retro personenweegschaal PSD valt niet alleen op door het analoge retro design maar is ook volledig mechanisch en batterijloos. Analoge weegschaal met retro uitstraling van het merkt Medisana. Bestel de Personenweegschaal Retro bij Smorenberg. Gratis verzending vanaf €3met jaar garantie!


Deze met een wijzer uitgevoerde, retro personenweegschaal heeft een maximale weeg-capaciteit tot 1kilo. De cijfers zijn ook zeer duidelijk afleesbaar op .

Voer regelmatig gewichtsmetingen uit om uw gezondheid te controleren. De retro personenweegschaal met roestvrijstalen afwerking heeft een capaciteit van . Retro personenweegschaal - Personenweegschaal - de beste selectie van winkels op Internet. Konig Retro Personenweegschaal gewicht Nauwkeurigheid 10Analoog beeld aflezing Kleur Zwart Chroom. Vintage Retro Personenweegschaal Blauw met bloemenprint op de bovenzijde cm x cm x cm.


De weegschaal heeft een capaciteit van 1kg en . Dankzij het mooie klassieke retro design is de personenweegschaal niet alleen functioneel, maar bovenal een absolute eye-catcher!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts