vrijdag 20 april 2018

Broodtrommel 8 boterhammen

Deze grote blauwe broodtrommel van Rosti Mepal is geschikt voor maximaal boterhammen. Hij is voorzien van een afdichtring die de inhoud altijd lekker vers . Een asortiment herbruikbare broodtrommels, lunchboxen, lunchzakjes voor onderweg.

Lunchskins sandwich bags herbruikbare boterhamzakjes. Blomus Broodtrommel Lunchbox 2GO,rh:bol.

Sistema Klip It \u0026;Split\u0026; Lunchbox - compartimenten - Maat L,rh:bol. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Van tot jaar Van tot jaar (13); Van tot jaar Van tot jaar (13); Vanaf jaar Vanaf jaar (3). Brabantia broodtrommel met schuifdeksel - platinum.


In deze royale large variant kun je tot acht boterhammen meenemen, maar er past ook een combinatie van. Voor mensen met veel trek, van PP materiaal. Laat deze broodtrommel bedrukken met uw logo door Relatiegeschenken.


Deze grote broodtrommel van Rosti Mepal is geschikt voor maximaal boterhammen. Hij is voorzien van een afdichtring die de inhoud altijd .

Midi: de beste bescherming van je lunch en makkelijk tot boterhammen in mee te nemen. Flat: deze extra platte TAB past in elke . Product breedte: 2cm; Product hoogte: cm; Product lengte: cm . Deze broodtrommel in de vorm van een echte LEGO steen van bij 4. Lego Classic Lunchbox - Mini - x x cm - Blauw. Leuke box, niet alleen voor de boterhammen maar ook leuk om alle mini legoblokjes in op te bergen ! Broodtrommel met naam bedrukt van het merk Mepal. Beschikbaar in formaten en in kleuren. Grote bedrukking op de bovenzijde mogelijk.


Er passen totaal boterhammen in en er zit een soort 'muurtje' in waarmee je je eten kunt scheiden, erg handig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts