dinsdag 10 oktober 2017

Lattiz kopen

Lattiz is dé revolutie voor melkschuim in de horeca, speciaal ontwikkeld voor professionals. De beste kwaliteit melkschuim met de snelheid van druk op de . Eén derde van de koffie die in de horeca wordt bestel.

Wij bieden de mogelijkheid om de Lattiz te kopen of te huren. De Lattiz van FrieslandCampina: een revolutionaire melkschuimmachine die het ultieme cappuccino schuim binnen enkele seconden mogelijk maakt. Naast het kopen van de machine is leasen ook een optie.


Technische Gegevens van de Lattiz Melkschuimer.

Deze week introduceerde FrieslandCampina Lattiz, een melkschuimmachine voor de horeca die in een mum van tijd melkschuim maakt. Lattiz is een melkschuimmachine waarmee je in een minuut cappuccino's kunt maken. Snel, eenvoudig en onderhoudsvriendelijk. Een speciaal ontwikkelde bag-in-box voor de Lattiz machine. Deze bevat liter melkproduct met de ideale verhoudingen van eiwitten en . De nieuwe revolutionaire melkschuimmachine LATTIZ geplaatst met filter nu.


Lattiz is dé revolutie op het gebied van melkschuim in de horeca. Met één druk op de knop zorgt Lattiz voor mooi en lekker schuim van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts