donderdag 5 oktober 2017

Grove wafeltang

Vergelijk het ruime assortiment BaByliss elektronica online Bestel goedkope aanbiedingen voor de laagste prijs! Babyliss Pro 38mm Wafeltang EP Technology 5. Deze splinternieuwe XL-wafeltang zal je verrassen door de breedte van haar platen en door de hieruit voortvloeiende .

Door middel van een nieuw filmpje ben ik blij weer een beetje beauty te brengen op fashionisaparty. Met deze grove wafeltang van Babyliss krijg je een mooie nonchalante slag in je haar. Voor een grove krul met veel volume kies je de mm.


De BaByliss PRO Crimper is een wafeltang.

Krultang mm; Krultang mm; Golventang; Keramische straightener; Keramische wafeltang; Spiraalborstel mm; Opzetborstel mm; Opbergetui. Een apparaat die kan krullen, wafelen, waven, grove krullen kan maken. Voor losse, grove krullen, neem je grote lokken. Voor kleinere fijne krullen, neem je kleine lokken.


Laat de krul goed afkoelen voordat je je haar kamt of verder . Voor grove krullen of slag = Grote diameter = Gemiddeld groter dan inch. De wafeltang heeft een plaat met ribbels en geeft wafelkrullen. Het enige wat nog mist zijn golfjes in mijn haren gemaakt met een wafeltang! Gelukkig heeft Remington onlangs een nieuwe tang op de markt .

In het haar wat plat op haar hoofd zit, zijn stukjes bewerkt met de wafeltang. Ik hou van steil of grove krullen, maar dit sla ik even over. Daarnaast zit er een wafeltang bij voor watergolven, een krulborstel voor. Grove losse plukken aan de voorkant (Anna Kendrick) Subtiele. Solange) Twenties bob (Coco Rocha) Wafeltang (Emmy Rossum) . Ultron Mach Crimper S Glam Edition Wafeltang heeft een kleine Zig-Zag voor onder andere het maken van volume aan de aanzet in een feestkapsel.


Of je nu grove, nonchalante krullen wilt of juist perfecte kleine krullen, het is allemaal mogelijk! Het kroeshaar is eerst geföhn daarna is het pluk voor pluk behandeld vanaf de middenscheiding behandeld met een grove wafeltang. Angeli Clip-ins zijn verkrijgbaar in steil haar of met een grove krul in 4 of centimeter lengte en.


Gebruik gerust je stijltang, krultang, krulset of wafeltang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts