woensdag 18 oktober 2017

Spirelli courgette

Courgetti is pasta gemaakt van courgette. Je maakt het heel simpel met een Spirelli, ook al wel julienne snijder genoemd. Spaghetti van courgette, oftewel courgetti (of courghetti) is razend.

Ik heb zelf een spiraalsnijder van Gefu, een hele simpele van euro. Yes, het is lente, tijd voor lichte gerechten. Deze courgette spaghetti met avocado en zalm is een heerlijke maaltijd in het voorjaar of de zomer.


Bestel nu veilig en snel de GEFU Spirelli Spiraalsnijder bij bol.

Handige keukenhulp om gezonde pasta te maken van courgette! Afgelopen maart gebruikte ik voor het eerste de spirelli voor groentepasta van courgette. Ik heb de spirelli en de courgette en weer bijgehaald . Groente spaghetti met pasta van courgette!


We hadden hem al een tijdje liggen: de spirelli. Een soort grote puntenslijper waarmee je groente . Hou je spirelli in de aanslag, want het is tijd om courgetti te maken! Dit idee voor pasta van courgette staat in mijn boek, het Voedselzandloper kookboek. Omdat het een makkelijk en healthy receptje is, waar je .

Een 'spaghetti' van dunne sliertjes rauwe of kort gekookte courgette, ook. Als je geen Spirelli hebt, kun je ook een dunschiller gebruiken en . Haal ondertussen de courgette door de spirelli. Verhit een beetje olie in een andere pan en bak de courgetti minuutjes. De courgette komt van een plant waar ook mooie gele bloemetjes aan groeien.


Beginnen door courgetti te maken met behulp van je spirelli! Vandaar dat ik een GEFU Spirelli gekocht heb waarmee je makkelijk slierten . Niet alleen op onze redactie lopen we warm van spirelli-pasta. Deze groentepasta blijft niet alleen bij courgette. De courgette sliertjes maak je met een mandoline, keukenmachine of een speciale Spirelli.


Ik wilde niet direct investeren in nieuwe . Sinds dit voorjaar is het dé trend courgetti oftewel courgette spaghetti. Leuk om te zien dat de spirelli in goede aarde is gevallen, ik ben er zelf . Paleo Spirelli Pasta Carbonara Courgette is een recept uit het 1Paleo Recepten Kookboek. Paleo Spirelli Pasta Carbonara Courgette is . Ze had het idee om courgette spaghetti te maken en samen. Klopt, de Spirelli Spiraalsnijder maakt het toch net een stukje makkelijker.


Courgetti en spirelli: spaghetti van courgette Courgetti kan worden gezien als een soort spaghetti, maar dan gemaakt van courgette. Met een Julienne snijder of de handzame Spirelli maak je spaghetti van je courgette.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts