vrijdag 27 oktober 2017

Lunchbox bpa vrij

BPA vrije producten Biologisch eten doe je met producten. RVS lunchbox en de RVS drinkbeker heel geschikt. Made Sustained round roestvrijstalen lunchbox (lekvrij).

Voor de productie van de kunststof polycarbonaat wordt Bisphenol-A (BPA) gebruikt, . Een Broodtrommel koop je eenvoudig online bij bol. Healthy snacks in een BPA-vrije lunchbox. Aladdin lunchbox voor de kids, BPA vrij :-) februari.

Leuk om te zien hoe blij hij er van werd en fijn voor mama om de zekerheid te hebben dat hij gifvrij kan genieten van zijn eten en drinken op . Flesjes en spenen voor baby's zijn tegenwoordig BPA-vrij (of koop glazen flessen). Maar plastic zonder weekmakers is keihard en valt kapot . Een broodtrommel, drinkbeker en nog een lunchbox voor haar fruit…mijn dochtertje gaat. Alle bakjes en trommels zijn van BPA-vrij plastic en vrij van weekmakers. Door de vele vakjes en bakjes kun je je lunch meenemen zonder dat . De Elipse lunchbox to go van Rosti Mepal is een super handige box to go die bestaat uit bakjes op elkaar.


En wat is er nou beter om een ecologische lunchbox te gebruiken? Daarnaast zijn deze boxen BPA-vrij, plastic-vrij, weekmaker- en loodvrij.

Deze lunchbox van het merk Blafre ziet er gewoon zo gaaf uit! De trommel is vrij van BPA en andere giftige stoffen, kan gewoon de vaatwasser . Afmeting van deze lunchtrommel is 1cm x 1cm x cm. Bekijk het filmpje op om het product beter te bekijken en . Alle lunchboxen zijn BPA-vrij (met uitzondering van de macaron doosjes). Deze BPA-vrije lunchbox is super leuk en super handig! Hij heeft verschillende compartimenten en is voorzien van bijpassend bestek.


Dat is met de Joseph Joseph GoEat lunchbox niet meer nodig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts