maandag 2 oktober 2017

Kettingzaag slijpen graden

Na het instellen vande gradenhoek van de zaagketting moeten we de invalshoek van de slijpschijf instellen. De slijphoek van uw zaagketting is per type en merk ketting verschillend. Over het algemeen is de slijphoek tussen de en graden, .

Vervolgens neemt men een vijlhoek van ongeveer graden. Om een zo nauwkeurig mogelijk resultaat te krijgen telt u het aantal vijlstreken die nodig zijn om . Zaagketting slijpen : ontdek hier de tips van professionals en haal meer uit uw machine! Logosol is trots een nieuwe automatische kettingslijper te presenteren.

Het slijpen van de ketting op graden geeft veel voordelen: u slijpt alle tanden in een . De instructies voor het slijpen van een kettingzaag staan op het doosje van de ketting, en kunnen zeer verschillend zijn volgens merk of type zaagwerk. Oregon Blue kettingen - Pagina berichtenjan 2009Welke ripketting? Hoe kan je het best een kettingzaag slijpen? Meestal is het graden, het hangt wel van de ketting af.


Wij leggen uw ketting op onze slijpmachine en gaan de ketting slijpen. De tanden worden onder een speciale hoek geslepen, vaak is dit graden.

Let op de juiste hoek, meestal is dit graden. De hoek vind je op het doosje van de ketting. Diepteslijpen (vanaf 2:in het filmpje) hoef je . Slijpen kan bij de plaatselijke Weldom voor euro. Gude p23kompakte, robuuste professionele kettingzaagslijper , voor. Einhell kettingzaagslijper gc-cs 2e kompakte, robuuste professionele . De POWXG10is een krachtige kettingslijper voor het precisieslijpwerk van.


Gude P23Kompakte, robuuste professionele kettingzaagslijper , voor het. Gradenschaal voor precies instellen; Ketting voorspan inrichting; Slijpschijf . Ik breng de ketting voor de grote slijpbeurt voortaan gewoon weer weg, voor is ie weer. Meestal onder graden schuin weg vijlen.


Gebruiksvriendelijke doe-het-zelf-tips om de ketting van uw McCulloch-kettingzaag te slijpen met een vijlset.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts