vrijdag 27 oktober 2017

Inhoud borrelglas cc

Een borrelglas of shotglas is een glaasje waar sterkedrank uit gedronken wordt. Borrelglazen hebben vaak een volume van milliliter. Hoe hoger het alcoholpercentage, hoe kleiner het glas.

In een gewoon glas gaat 2cc bier à procent en dat levert 1cc pure alcohol op. Onenigheid over inhoud borrelglaasje - Archief. Liter= L = 10ml = 10cc = 1cl = dl.


Een standaardglas is een glas dat aan de soort drank is aangepast en ml of gram alcohol bevat.

Het aantal grammen per glas bepaal je door het aantal . Als je de hoeveel whisky respecteert die je in de horeca in je glas. Normaal gezien 1 al is dit afhankelijk van de inhoud van je maatbeker. Elke soort alcoholhoudende drank heeft zijn eigen standaardglas. Op deze manier bevat een standaardglas bier van (250cc), wijn van (100cc) en . In principe zit er in een glas bier ongeveer evenveel alcohol als in een glas wijn of.


De inhoud van een klein formaat suikerklontje is ongeveer milliliter. In elk standaardglas zit ongeveer gram (1cc) alcohol.

Een glas cognac serveer je op een bepaalde manier, hoe je dat voorbereidt leer je hier. Grappaglas, schenkmaatje, grappa, dienbla onderzetter of viltje. Pak een schenkmaatje en zet het met de kleinste inhoud naar boven op het dienblad.


Pak de fles grappa, haal de dop eraf en schenk cc in het schenkmaatje. Alternatieven voor Depa Borrelglas - plastic - op voet - cc - pak 1stuks. Arcoroc - Borrelglas Gin - 3cl - ø42x52mm - doos stuks. Fine Borrelglas - cl - Ø mm - hoogte mm - doos stuks. Borrelglas - plastic - op voet - cc - pak 1stuks.


Op zoek naar een wegwerp borrelglas met wat grotere inhoud? Dan hebben wij dit plastic borrelglaasje voor je met een inhoud van ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts