vrijdag 9 juni 2017

Trekschakelaar badkamer

Kijk dan goed of u een aardlekschakelaar heeft of niet. Met een wasmachine trekschakelaar kun je op een veilige manier je wasmachine aansluiten in de badkamer. Verlichting, stopcontact of schakelaar: regels voor elektriciteit in de badkamer.

Lees er alles over in de KARWEI klusinstructie. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Trekkoord met lichtgevende knop voor trekschakelaar schakelmateriaal.


Momenteel heb ik de wasmachine rechtstreeks met de trekschakelaar verbonden, maar omdat het snoer te kort is, staat deze strak gespannen.

In badkamer doet zich de volgende situatie voor:. Een trekschakelaar voor de badkamer voordelig bestellen bij groepenkastcompleet. Een badkamer trekschakelaar nu direct online bestellen. JUNG badkamer trekschakelaar artikel 102KOZWW online bestellen.


JUNG badkamer opbouw trekschakelaar assortiment uit voorraad leverbaar bij . DIe is door de leverancier met een verlengsnoer aangesloten op de trekschakelaar in de badkamer. Volgens mij is dat verboden en moet het . In de laatste klusbrief een leuk stukje over elektro in de badkamer. Daar staat dat een schakelaar in de badkamer verboden is.

Op zoek naar informatie vond ik dit (geweldige) forum en deze discussie Droger en wasmachine op trekschakelaar? Ik heb een nieuwe Zanussi wasmachine gekocht, maar het snoer van de wasmachine is te kort om te verbinden aan de trekschakelaar. In badkamers komt het vaak voor dat de wasmachine met een hooghangende tweepolige trekschakelaar met controlelampje wordt aangesloten.


In dat geval: stopcontact verwijderen en de wasmachine direkt aansluiten op de trekschakelaar. En ik zou je adviseren om het te laten doen . Een trekschakelaar voor je wasmachine is ook toegestaan, mits hij minimaal meter hoog en minstens centimeter vanaf het ba de douche en de wastafel . Gebruik alleen het snoer dat bij uw wasmachine geleverd is. Alle informatie over het plaatsen van elektra in uw badkamer vindt u op mijnkluswijzer. In de badkamer worden andere eisen gesteld met betrekking tot elektra, dan in andere ruimtes van uw woning.


Wel toegestaan zijn een beveiligd scheerstopcontact (minstens cm vanaf de kraan) en een wasmachine trekschakelaar. Deze schakelaar dient op een aparte groep aangesloten te zijn in uw . Square badkamer trekkoord schakelaar Bekijk groter. AP 6Badkamer-trekschakelaar A 2V ~ 2-polig met controlelamp geschikt voor zowel in- als opbouw met trekkoor invoering en trekontlasting aan . Geschikt voor: aansluiten van wasmachines in natte ruimtes.


Jung Badkamer-trekschakelaar A 2V ~. Al weer een een paar weken geleden trok dochter de trekschakelaar van de badkamerverlichting stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts