donderdag 15 juni 2017

Spatel voor creme

Met deze Dehcos Crème Spatel haalt u op een hygiënische manier crème uit een potje. Tevens handig om bijvoorbeeld sample cups mee te vullen. Ik kreeg er van de apotheek, maar kon ze daar niet kopen (wilde er een stuk of vier, vijf).

FLEXA Gordijn verlengtussenstukken(past bij Jungle thema) set van stuks hoogte ca. Hoogwaardige crèmespatel van roestvrij staal. Penseeltje met schuine punt voor het verven wimpers en wenkbrauwen.


En dan niet die spatel om het beslag uit je beslagkom te spatelen of.

Zodra je met je vingers een lik uit je potje haalt, besmet je je creme al. Tip: Gebruik altijd een spatel om creme uit een pot te halen, dit voorkomt de groei van bacteriën en zo gaat uw creme langer mee. Voor het hygiënisch opnemen van crème uit de pot. Perfecte afwasbare kunststof zalfspatel, recht van vorm voor het doseren van creme's en maskers uit de salon verpakkingen. Zalf spatel kunststof om crème hygiënisch uit de zalfpot te halen en bij het aanbrengen.


Bestel de Borlind Creme Spatel - voor Annemarie Borlind cremes - bij de grootste en voordeligste drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro. Productinformatie over Malteser Creme Spatel 14x2cm - ST. Breng met de spatel de crème ruim en gelijkmatig aan op je hui zodat alle haren bedekt zijn.

Laat dit tot minuten inwerken (nooit langer dan minuten). Een tube ontharingscrème van 2ml; spatel; Ook verkrijgbaar in een formaat van. Breng de crème direct met de spatel in regelmatige laagjes aan, om de . Creme Spatels (stuks) Kleine spatels per stuks. De spatels worden tijdens de behandeling gebruikt voor het doseren van crèmes en andere . Gebruiksaanwijzing Vraag antwoord ontharing.


Breng de crème met de bijgevoegde spatel . Wens je meer informatie, persoonlijk contact of heb je problemen met bestellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts