vrijdag 16 juni 2017

Palmblad borden kopen

Palmblad servies van de hoogste kwaliteit kopen bij greenbox Bionatic. Een breed assortiment rechtstreeks vanaf het magazijn leverbare palmblad servies . Palmbladservies en -borden zijn gemaakt van gevallen palmbladeren.

Bio Futura levert verschillende palmbladborden en -schalen. Dit servies is gemaakt van bladeren van Adaka palmbomen. In hun natuurlijk groeiproces verliezen deze bomen het hele jaar door bladeren.


U bent particulier en wilt onze producten kopen.

Wij hebben deze lijn borden beschikbaar in verschillende maten en vormen, namelijk. Er zijn ook maten vierkante palmblad borden van 17cm en 24cm! Palmblad servies is voedselveilig, smaak-neutraal, waterdicht en geschikt voor gebruik in de magnetron en oven tot 2graden Celsius. Verkoop van biologisch afbreekbaar wegwerp borden in palmblad.


Bord natuurlijke bron voor een bio wegwerp servies. Borden; Kommen; Bestek; Kleine Gerechten; Bekers. Bamboe; FSC Hout; Mater-Bi; Palmblad; Papier; PLA; Suikerriet pulp . Milieuvriendelijk palmblad servies voor snackbar en catering.


Bord van palmblad 25cm x 25cmPalmblad servies en borden worden gemaakt van de gevallen bladeren van de Indische Adaka-noot palm.

Het bord kan aan twee kanten en rondom gebruikt worden. Het servies is gemaakt van palmblad en bagasse, het bestek is gemaakt van bamboe en . Alles voor een zomerse bbq waaronder deze Biodore Bord Palmblad cm 4xis te vinden in in onze uitgebreide . Milieuvriendelijk, biologisch afbreekbare wegwerp borden, bakjes, schalen kommen. Palmblad servies, bio plastic, suikerriet producten etc. Bord is gemaakt van suikerriet, wat 1 composteerbaar is. Milieuvriendelijk alternatief voor de plastic wegwerpborden en plastic . Versier je tafel met onze uitgebreide collectie schalen, borden en bakjes!


Palmblad servies is gemaakt van gevallen palmbladeren, volledig fairtrade. Onder meer door aan te kopen in bulk of rechtstreeks bij de producent. Borden, Palmblad pure ovaal cm x cm x cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts