donderdag 29 juni 2017

Kop en schotel vintage

Als u een speciaal feest wilt organiseren waar daarna ook nog lang over nagepraat wordt dan kiest u voor Kop en Schotel Vintage. Je kunt dit unieke servies veilig online bestellen en thuis laten bezorgen. Zes mooi vintage kop en schotels uit de jaren 1970-80.

Kop en Schotel Vintage verhuurt vintage servies, glaswerk en. Vintage servies vind je bij Bluebirdshop! Je vind hier oude antieke kop en schotels, borden, kommen en nog veel meer nostalgisch servies.

Vergelijk goedkope vintage kopjes uit de nieuwe collectie en. Kop iets ongewoons, met unieke items voor kop en schotel van duizenden onafhankelijke ontwerpers en vintage verzamelaars op Etsy. De kop en schotel zijn gemaakt van porselein en hebben een Vintage print.


Combineer ze met de andere items uit de Vintage collectie voor een mooi geheel op . Walkure 'Classic' espresso kop en schotel (inhoud 80ml). Walkure 'Classic' koffie kop en schotel (inhoud 140ml).

Er zijn ook leuke bijpassende theepotten . Setje retro seventies jaren kop en schotels Bavaria Germany. In uitstekende gebruikte staat, zie de foto`s. Kleur colour: wit oranje donkerblauw white orange . Vintage set van cappuccino kop- en schotels in geschenkdoos. Gedecoreerde porseleinen cappuccino kopjes met bijpassende schotels in een fraaie . Riverdale Kop en schotel Vintage blue 9cm.


Kop en schotel vintage blue is verkrijgbaar in de uitvoering van cm in de kleur blauw. Sinds juli 20ben ik naast mijn fulltime job als jr. Met deze kop en schotel uit de nieuwe collectie van Riverdale wordt koffie drinken nog leuker.


De grafische print past perfect bij de collectie Vintage Seagreen. Hier heb ik stuks van de prijs is per stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts