donderdag 29 juni 2017

Coffeelicious dordrecht

Coffeelicious is gekozen tot de nummer van de Koffie Top 120en heeft. Bij hun bezoek aan Dordrecht dit jaar was ook het Koningshuis onder de . Je herkent het misschien … je loopt door de stad en wilt ergens gezellig kunnen zitten waar het warm is.

Hightealicious is een tea room die zich bevindt in Het Patriciërshuis aan de Wolwevershaven te Dordrecht. Bij restaurant Coffeelicious in Dordrecht eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer.


Wij zijn van dinsdag tot en met zondag open voor ontbijt, lunch, coffee.

Coffeelicious, de populaire Dordtse koffiezaak die onlangs nog een derde vestiging in. Op vijftien minuten loopafstand van Centraal Station Dordrecht. Coffeelicious in Dordrecht onder de loep genomen door de koffieliefhebbers van De Beste Koffie Van. Coffeelicious, Dordrecht: Bekijk 1onpartijdige beoordelingen van Coffeelicious, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr.


Coffeelicious uit Dordrecht, de winnaar van de Koffie Top 1van 201 gaat uitbreiden naar Rotterdam. Openingstijden van Coffeelicious in Dordrecht met adres Wijnstraat 182. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en . Liefhebbers van thee en Britse zoete lekkernijen zijn bij ons aan het juiste adres.


Het populaire Dordtse koffiezaakje Coffeelicious opent de dag na.

Die zaak in het Patriciërshuis, ook een museum in Dordrecht, legt zich toe . DordrechtDe Dordtse koffiezaak Coffeelicious gaat opnieuw een zaak openen in een museum in de stad. Coffeelicious, Bij Coffeelicious in Dordrecht kun je heerlijk ontbijten en lunchen op zijn Nederlands of juist op zijn Engels. Op de me, Eten Drinken, Koffie, Eten . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Coffeelicious in Dordrecht vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Coffeelicious is een breakfast en lunchroom in Dordrecht! De winnaar van de Koffietop 201 Coffeelicious uit Dordrecht opent morgen - dinsdag maart - haar deuren aan de Nieuwe Binnenweg 174 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts