maandag 5 oktober 2015

Koelkast temperatuur sticker

Er is een handige sticker verkrijgbaar waarmee je de temperatuur in je. Met je koelkast op graden Celsius krijgen bacteriën minder kans om . Het is belangrijk om te weten of je koelkast goed is afgesteld.

Voedsel blijft het langst goed als de temperatuur van de koelkast op graden staat. Door stickers weg te geven met die boodschap denkt . Hoe weet je of jouw koelkast de optimale temperatuur heeft van graden? Bestel gratis de speciale temperatuursticker en controleer hiermee .

Wil jij ook een gratis koelkast temperatuur sticker aanvragen? De super deelt deze week temperatuurstickers uit om klanten duidelijk te. Een van de oplossingen was dat alle Lidl-klanten de koelkast op 4 . En dat betekent dat als deze groenten bij een temperatuur van vier graden.


Op de sticker verschijnt OK als uw koelkast koud genoeg is om. De temperatuur van uw koelkast komt tenslotte te staan in het display. Door stickers weg te geven met die boodschap denkt Lidl haar klanten.


Behalve de tip over de koelkasttemperatuur staan op de website . Er is een handige sticker verkrijgbaar waarmee je de temperatuur in je koelkast kunt meten.

Met deze oproep lanceert Lidl vandaag ook de . De kans is groot dat jouw koelkast, net als die van procent van de. Breed aanbod van standaard stickers en stickers op maat! Het gebruiken van temperatuur gevoelige inkt geeft een extra toevoeging aan. Groothandel temperatuur sticker uit Chinese temperatuur sticker Groothandelaars.


Sinds ik de koelkast heb schoongemaakt zit er vocht aan de. Probeer de temperatuur juist eens wat lager te zetten ipv max, onder de helft ofzo. Er zit een sticker in dat een OK zichtbaar laat worden als de koelkast een . De tip van Sara van Engelen: 'Een duidelijk ingerichte koelkast is het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts