vrijdag 2 oktober 2015

Ascaso dream demonteren

How-To: SCG's Tune-up Kit for the Ascaso Dream Dream UP. Ik heb op een filmpje gevonden hoe ik de pistonring van mijn Ascaso Dream zelf kan vervangen. Let met het demonteren van de boiler altijd op dat u het niveaupijpje niet .

De laatste tijd smaakt de koffie uit mijn jaar oude (en redelijk goed onderhouden) Dream Up niet echt fantastisch meer. Reparatie en onderdelen verkoop van alle bekende merken espressomachines zoals: ASCASO, Dream. GEBRUIKSAANWIJZING Ascaso Dream Allereerst wil ik u van harte feliciteren.


Demontage steun voor Siemens en Bosch EQ Vero koffie apparaten.

Een praktische vijfdelige tool kit waarmee de koffiemachine gemakkelijk kan worden . De Ascaso Dream Aluminium ESE Servings is de droom van elke koffieliefhebber. Dat komt niet alleen door zijn wonderschone uiterlijk, dat menig mond doet . De Ascaso Dream Sweet Cream is de droom van elke koffieliefhebber. Dat komt niet alleen door zijn wonderschone uiterlijk, dat menig mond doet openvallen. In de hogere prijsklassen heeft Ascaso de Dream, Arc en Steel serie voor thuisgebruik. Onder de 3euro is er alleen de Ascaso Basic.


Quand vous avez une question sur Ascaso Dream , vous pouvez la poser ici. Prenez soin d'une description en termes .

Verwijder de oude pomp van uw machine en plaats de nieuwe pomp. Et je suis tombé sur une Ascaso Dream d'occasion sur Leboncoin. Ascaso koffiemachine, type: dream, geschikt voor losse koffie, v. Ascaso Dream Aluminium + Ascaso i mini Grinder.


Er zijn spuitmondjes bij die je gemakkelijk kan monteren en demonteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts