vrijdag 23 oktober 2015

Tristar bidon

Plaats de handige drinktuit op de bidon en neem je verse shake direct mee naar het werk, school of sport. Tristar BL-44Blender met Bidonfunctie 359.

Ook ideaal voor het bereiden en direct meenemen . BL-44Blender Blenderkan met bidonfunctie - 0. Met deze Tristar BL-44blender maak je snel verse smoothies en shakes als je haast hebt. Je plaatst de bidon met jouw favoriete ingrediĆ«nten direct op het .

De Tristar BL-44blender heeft een blenderkan met een inhoud van liter. Door het handige drinkdeksel kunt u de kan ook gebruiken als bidon. Aanbiedingen, reviews prijsvergelijking voor keukenmachine Tristar BL-4435. Handige blender van Tristar met bidon functie. Na het maken van uw sapje kunt u gemakkelijk de 'blender' eraf halen en veranderen in een bidon.


Maak de lekkerste smoothies en shakes met deze Tristar Blender met Bidon. Met deze praktische smoothie blender van Tristar maak je in een handomdraai je favoriete shakes!

Plaats de handige drinktuit op de bidon en neem je verse . Met de Tristar eierkoker kook je eenvoudig en snel je eieren precies zoals jij ze. Plaats de handige drinktuit op de bidon en je kunt je favoriete smoothie overal . Tristar BL-44Smoothiemaker 2W Wit, Lichtgroen bij uw grootste. Na het mixen plaatst u het deksel met handige drinktuit op de bidon en . In stappen een shake of smoothie maken en in de bidon direct mee nemen. Door de handige afsluitbare tuit kan de bidon ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts