dinsdag 6 oktober 2015

Aardappel spiraalsnijder blokker

Blokker heeft een ruime keuze in snijders. Snel thuisbezorgd of op te halen in meer dan 6Blokker-winkels.

Aardappel-Spiraalsnijder-Blokkker-groen-1. Aardappel-Spiraalsnijder-Blokkker-Spiralen-recept.

Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. De spiraalsnijder die je bij de Blokker kunt kopen is eenvoudig en doet zijn werk goed. Blokker heeft regelmatig goede en goedkope spiraalsnijders in de aanbieding.


Met de groene aardappel spiraalsnijder van Blokker maak je in een handomdraai de lekkerste aardappel spiralen. Op zoek naar goedkope handige spiraalsnijders Vergelijk een ruim assortiment spiraalsnijders van. Aardappel spiraalsnijder Roestvrijstaal - 24cm.


Kies uit Spiraalsnijders op KIESKEURIG.

Emga Aardappel spiraalsnijder Roestvrijstaal - 24cm. Maak nu spaghetti van groente met de Veggie Magic spiraalsnijder van JML. Ideaal voor courgette, pompoen, wortel, komkommer en aardappel.


Bestel nu veilig en snel de GEFU Spirelli Spiraalsnijder bij bol. Of zoete aardappel slierten gebakken in knoflook olie. Die spiraalsnijders kosten cent bij Blokker, Marskramer, Action, dat soort winkels. Spirelli Recept: Tagliatelle van zoete aardappel, kerrie en kokosmelk.


Maak zelf je aardappel chips twister maken met een snijder en een gewone. Ik heb al een tijdje een spiraalsnijder in bezit en tot nu toe heb ik alleen wortel en courgette gebruikt. Appel, pastinaak en zoete zoete aardappel doe ik er ook doorheen.


Met deze aardappel tornado snijder, ook wel bekend als potato twister of aardappel spiraal snijder maak je in een handomdraai een chips twister. Een komkommer of courgette zal prima gaan maar met een staand model kun je bijvoorbeeld ook aardappels verwerken. Wat is de Veggie Magic De Veggie Magic groente spiraalsnijder van JML is een handzaam.


De Veggie Magic is hier bij de blokker te bestellen - link! Met deze spiraalsnijder tover je in een handomdraai eindeloze juliennestroken van bijvoorbeeld wortels en komkommers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts