woensdag 7 oktober 2015

Geleiderail bosch decoupeerzaag

Makita 193517-geleiderail adapter voor decoupeerzaag BJV14 BJV18. Bosch Blauw GKS GCE Handcirkelzaag + FSN 16Geleiderail 190mm. Bosch FSN 11Lineaal Geleiderails Bosch 11mm Te combineren met diverse BOSCH machines Bijzondere kenmerken Geschikt voor professionele bosch .

Adapter om geleiderail in combinatie met decoupeerzaag te gebruiken. Geschikt voor de professionele Bosch cirkelzaagmachines. Ik heb trouwens een bosch gst 1decoupeerzaagmachine met bovengreep.


In de praktijk gebruik ik de geleiderail niet veel, want daar heb je een cirkelzaag voor.

Om te gebruiken als geleider of om aan te sluiten voor gebruik met geleiderail. Universele Wolfcraft 69100Geleiderail set voor diverse machines. Professioneel gereedschap Dealer DeWALT Bosch Makita Metabo Skil Protool Fein . Geleide rechte snedes met de decoupeerzaag op de geleiderail .

Skil geleiderail: recht zagen was nog nooit zo. Compatibel met de Bosch FSN geleiderails alsook de geleiderails van Mafell en Festool Eenvoudig, zonder gereedschap verbinden en loskoppelen van . Bosch 2-delige geleiderail van kunststof met lijmklemmen BOS-2609255732. Zaagmachines, Gebruikt, Decoupeerzaag, kopen en verkopen tegen een. Wegens overcompleet goedwerkende bosch decoupeerzaag met koffer kan bij . Bosch GST 1BCE is een professionele decoupeerzaag. Deze krachtpatser gaat gemakkelijk door dikke en harde balken heen.


Eén van de bekendere accessoires zijn de geleiderails. Helaas is dit zaagstation alleen geschikt voor Bosch decoupeerzagen. Bosch professionele accessoires voor elektrische gereedschappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts